Hjælp

Søg i hjælpeemner

Gennemse emner i hjælpen

Sådan ændrer du din adgangskode:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Skift adgangskode.
 4. Indtast din nuværende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode.
 5. Indtast din nye adgangskode i felterne Ny adgangskodeog Bekræft adgangskode.
 6. Klik: Gem.

Vigtigt: Hvis du logger på webbutikken gennem din organisations tilmeldingsportal, så styres adgangskoden for din konto af organisationen, og ovenstående procedure virker ikke. Log på din organisations hjemmeside, eller kontakt din organisations Helpdesk eller IT-afdeling for at ændre adgangskoden.

Sadan kan du redigere kontooplysningerne:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Kontooplysninger.
 4. Udfør alle nødvendige ændringer for dine kontooplysninger.
 5. Klik på knappen Gem.

Hvis en konto på denne webbutik er blevet oprettet til dig, så skal du følge nedenstående trin for at tilmelde kontoen.

Bemærk! Hvis du modtager en e-mail med et link til at færdiggøre tilmeldingen, kan du klikke på linket og springe direkte til trin 5. For at være sikker på at du får vores system-e-mails, skal du sørge for at noreply@kivuto.com er føjet til listen med godkendte e-mails.

 1. Klik på linket Log på, som du finder i øverste højre hjørne på siden.
 2. Klik på knappenRegistrer.
 3. Hvis du får besked på at vælge, hvordan du vil indmelde dig, så vælg muligheden: Ved at aktivere en konto, der allerede er oprettet til dig.
 4. Indtast det Brugernavn, du fik da kontoen blev oprettet, og klik så på Fortsæt.
 5. Udfyld den form, du henvises til, for at fuldføre registreringsprocessen.

Sadan logger du pa din konto:

 1. Log pa din organisations netbutik ved at klikke pa linket Log pa overst pa siden.
 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode.
 3. Klik pa knappen Log pa.

Du kan nulstille en glemt adgangskode eller gendanne et glemt brugernavn på siden, hvor du logger ind på webbutikken.

Bemærk: Hvis du åbner webbutikken via din skoles centrale portal til login, skal du kontakte skolens Helpdesk eller it-afdeling for at ændre dit brugernavn og adgangskode i stedet for at følge trinene nedenfor.

Sådan nulstiller du din adgangskode:

 1. Klik på linket Log ind i øverste højre hjørne af siden. Du omdirigeres til siden til login på din webbutik.
 2. Klik på linket Glemt brugernavn eller adgangskode? på siden til login.
 3. Gør et af følgende:
  • Sådan nulstiller du din adgangskode: Indtast dit brugernavn i feltet, som du omdirigeres til, og klik på Send. Du modtager en e-mail med et link til nulstilling af din adgangskode.
  • Sådan gendanner du dit brugernavn: Indtast din e-mailadresse i feltet, som du omdirigeres til, og klik på Send. Du modtager en e-mail med brugernavne, der er knyttet til den e-mailadresse.

Du kan anmode om yderligere overforsler ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sorg for at oplyse dit fulde navn og din e-mail-adresse sammen med dit ordrenummer.

Din berettigelse til at bestille produkter bestemmes af, hvilken slags bruger du er (fx studerende, underviser eller personale), og hvilken(-e) organisation(-er) du tilhører.

Sådan ser du din berettigelse:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Berettigelse. Følgende oplysninger vises:
  • Den eller de grupper, du tilhører
  • Den eller de organisationer, du tilhører
  • Hvordan din konto blev verificeret
  • Din aktuelle kontrolstatus

Sådan kontrollerer du din berettigelse til et produkt:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Hold markøren over billedet af produktet, og klik på knappen Vis oplysninger.
 3. Klik på linket Er du berettiget?. Her vises en liste med berettigelseskrav.

Sadan finder du tidligere bestilte varer:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.

Din ordreoversigt vises i rækkefolge med din seneste ordre overst pa listen.

Ja, det er muligt at sende en kopi af fakturaen til dig selv eller en anden eller andre modtagere med e-mail.

Sådan sendes en kopi af faktura via e-mail:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Se faktura ud for din ordre. Du henvises til Ordrefaktura
 4. Klik på knappen Send faktura i Ordreoversigt.
 5. Indtast e-mailadressen(-erne), som du vil sende kvitteringen til i feltet E-mailadresse. Hvis du sender til flere modtagere, så brug komma til at adskille e-mailadresserne.
 6. Klik på knappen Send.

Bemærk! Knappen E-mailordrekvittering er kun synlig, når ordren er afsluttet, og alle produktnøgler / aktiveringskoder / licensnumre er blevet hentet og udstedt. Hvis du vil sikre, at du får leveret vores system-e-mails, skal du sørge for, at noreply@kivuto.com er tilføjet på din e-mails hvidliste.

Skolemedarbejdere kan bestille bestemt software i større partier på deres elevers vegne. Disse elever kan derefter logge på eStore og hente deres forudbetalte software når det passer dem. Dette kaldes en masseordre. For at anmode om en masseordre, udfyld Masseordre Anmodningsblanket, og klik derefterIndsend. Vi kontakter dig inden for to arbejdsdage og giver dig besked om hvorvidt din anmodning opfylder alle udvælgelseskriterierne.

Betalingsmåder

Vi tager imod kreditkort (Visa eller MasterCard) eller købsordre.

Med valgmuligheden Adgangsgaranti kan man hente software igen, som man har købt, og man kan se alle produktnøgler, der er udstedt inden for 31 dage efter købet af softwaren (eller 24 måneder, hvis man har valgt Udvidet adgangsgaranti). Det kan være meget nyttigt, hvis man nogensinde får brug for at geninstallere noget software, man har købt.

I de fleste tilfælde modtager man Grundlæggende adgangsgaranti gratis sammen med ordren, og man har så mulighed for at opgradere til Udvidet adgangsgaranti når man går til kassen. For oplysninger om hver valgmulighed, gå til: Hvad er forskellen mellem Grundlæggende adgangsgaranti og Udvidet adgangsgaranti?.

 

Bemærk:

 • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af licensen. Hvis du har købt en seks- eller tolv-måneders leje eller prøvesoftware, vil din licens stadig udløbe inden for det forventede tidsrum.
 • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nøgle(r) til overførsel, der fulgte med ordren. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nøgle.
 • Valgmuligheden Adgangsgaranti er ikke tilgængelig i alle webbutikker.

Sadan far du vist status for din adgangsgaranti/dine adgangsgarantier:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som din adgangsgaranti gælder for.
 4. Du henvises til siden Ordreoplysninger. Det antal dage der er tilbage på din adgangsgaranti, vises ud for hver vare som garantien gælder for

Hentning af adgangsgaranti er en tjeneste, som du kan kobe for et lille gebyr, hvis du er berettiget til det. Tjenesten giver dig mulighed for at gendanne din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r), efter at adgangen er udlobet. Efter kobet far du 60 dages ekstra adgang til alle udlobne produkter i din ordre.

Nar din adgang udlober, har du ikke længere adgang til din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r). Hvis du køber tjenesten Hentning af adgangsgaranti (hvis den er tilgængelig), kan du gendanne adgang til den overførsel/de overførsler og/eller nøgle(r) for en bestilling, der er udløbet, i yderligere 60 dage for én fast pris.

Hvis du kober tjenesten Udvidet adgangsgaranti eller Hentning af adgangsgaranti, er alle berettigede varer i din ordre dækket. Du betaler kun et belob for at opgradere til Udvidet adgangsgaranti eller for at fa adgang, uanset antallet af varer i ordren.

Grundlæggende adgangsgaranti følger gratis med de fleste ordrer som standard. Med den kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 31 dage efter købet af softwaren.

Med Udvidet adgangsgaranti kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 24 måneder efter købet af softwaren. Den kan bestilles for et mindre beløb.

Bemærk:

 • I visse tilfælde følger Udvidet adgangsgaranti automatisk gratis sammen med ordren i stedet for Grundlæggende adgangsgaranti. Tjek ordrekvittering hvis du ikke er sikker på, hvilken slags Adgangsgaranti der gælder for den ordre, du har lavet.
 • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nøgle(r) til overførsel. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nøgle.
 • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af licensen. Hvis du har købt en seks- eller tolv-måneders leje eller prøvesoftware, vil din licens stadig udløbe inden for det forventede tidsrum.
 • Noget software kan installeres på et begrænset antal maskiner (fx operativsystemer). Adgangsgaranti annullerer ikke den begrænsning.
 • Valgmuligheden Adgangsgaranti er ikke tilgængelig i alle webbutikker.

Du kan få Udvidet adgangsgaranti til en ordre når du indleverer ordren. Du kan også få Udvidet adgangsgaranti til en ordre som du allerede har indleveret, så længe den Grundlæggende adgangsgaranti der var inkluderet i den ordre, stadig er gyldig. Når den aktiveres, vil den Udvidede adgangsgaranti give to års adgang til al software og alle produktnøgler fra ordren.

Bemærk! Nogle programmer inkluderer automatisk Udvidet adgangsgaranti ved alle ordrer. Medmindre du er med i et af de programmer, vil du blive afkrævet et lille gebyr for Udvidet adgangsgaranti.

Sådan køber du Udvidet adgangsgaranti når du indleverer en ordre:

 1. Log på din netbutik.
 2. Læg de produkter i indkøbsvognen du behøver.
 3. Åbn indkøbsvognen, og klik på knappen Føj til indkøbsvogn ud for ”Udvidet adgangsgaranti (24 måneder)”. Den findes under overskriften ”Anbefales til dig”.
 4. Klik på knappen Gå til kassen for at gå til kassen med ordren. Når du er færdig ved kassen, er din ordre indleveret, og Udvidet adgangsgaranti er tilføjet hvilket giver dig to års adgang til din software og dine produktnøgler.

Sådan køber du Udvidet adgangsgaranti til en eksisterende ordre:

 1. Log på din netbutik.
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som du vil have at Udvidet adgangsgaranti skal gælde for. Du henvises til siden Ordreoplysninger for den ordre.
 4. Klik på knappen Tilføj ud for ”Udvidet adgangsgaranti  (24 måneder)”.

Bemærk! Hvis der er mere end en vare i afsnittet Anbefales til dig på siden, så skal du klikke på knappen Tilføj inden du kan klikke på Køb nu.

 1. Klik på knappen Køb nu for at gå til kassen med ordren. Når du er færdig ved kassen, er Udvidet adgangsgaranti tilføjet til din ordre, hvilket giver dig to års adgang til din software og dine produktnøgler.

Ja. Hvis du har mistet adgang til en ordre fordi din Grundlæggende adgangsgaranti eller Udvidede adgangsgaranti er udløbet, så kan du midlertidigt genoprette adgang ved at købe Hentning af adgangsgaranti.

Sådan bestilles Hentning af adgangsgaranti:

 1. Log på din netbutik.
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som du vil genoprette adgang til. Du henvises til siden Ordreoplysninger for den ordre.
 4. Klik på knappen Køb nu ud for Hentning af adgangsgaranti.

Bemærk! Hvis der er mere end en vare i afsnittet Anbefales til dig på siden, så skal du klikke på knappen Tilføj inden du kan klikke på Køb nu.

 1. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre ordren af Hentning af adgangsgaranti. Der er et gebyr for at bestille Hentning af adgangsgaranti, så du må afgive betalingsoplysninger.

Når du er færdig med at bestille Hentning af adgangsgaranti, genoprettes adgang til alle download-links og produktnøgler, der er udstedt med ordren, i 60 dage.

SDM (Secure Download Manager) er et program til sikker hentning af filer fra din webbutik. Når du henter software fra en webbutik der bruger SDM, bliver du bedt om at hente SDM og installere programmet på din computer.

SDM giver sikre og effektive filoverførsler, især i forbindelse med filer der er for store at hente i visse browsere.

Funktioner

 • Genoptager uafsluttede eller afbrudte overførsler dér hvor de blev afbrudt
 • Enkel installationsguide
 • Flere filer kan overføres på samme tid
 • Du beslutter hvornår og hvad du vil overføre
 • Håndterer nemt store filer (større end 2 GB)
 • Sørger for at dine filer er sikre ved at benytte krypterede data
 • Henter hurtigt med bare et klik

Du kan få flere oplysninger om SDM ved at klikke på Hjælp-ikonet på siden med overførselsinstruktioner eller på knappen Har du brug for hjælp? i SDM-vinduet.

Sådan hentes software med Secure Download Manager (SDM):

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Afgiv ordren for din software. Du henvises til siden Ordreoplysninger når ordren er færdig.
 3. Klik på knappen Hent. Siden med overførselsinstruktioner vises.
 4. Klik på knappen Hent SDM. Overførslen af SDM går i gang.
 5. Når overførslen af SDM er færdig, så dobbeltklik på den hentede fil, og følg meddelelserne på skærmen for at installere den.
 6. Klik på knappen Download .SDX på siden med overførselsinstruktioner. Hvis SDM ikke starter automatisk når .SDX er overført, skal du finde og dobbeltklikke på .SDX-filen for at starte den manuelt. SDM-vinduet åbnes.
 7. Klik på knappen Start overførsel ud for hver vare på ordren, som du vil hente.

Du kan få flere oplysninger om SDM ved at klikke på spørgsmålstegn-ikonet på siden med overførselsinstruktioner eller på knappen Har du brug for hjælp? i SDM-vinduet.

En overforsel er et element, der er blevet hentet fejlfrit. Du kan prove at hente det sa mange gange, du vil, men det vil kun tælle som en overforsel, nar den er gennemfort fejlfrit.

Som standard far du minimum to overforsler for at kunne gennemfore installationen af produktet.

Bemærk! Den anden overforsel er tilgængelig som en sikkerhedskopi i tilfælde af, at du skal geninstallere softwaren.

Hvis du stadig har brug for overforsler, kan du kontakte vores support ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sådan henter eller henter du igen tidligere bestilte varer:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Under fanen Ordrer og overførsler, klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren på det produkt, som du vil hente.
 4. Klik på knappen Hent.
 5. Følg instruktionerne på skærmen for at starte overførslen.

Hvis statuslinjen for overførslen ikke synes at bevæge sig efter 15-20 minutter, kan det skyldes en af følgende årsager:

 • Der kan være et problem med netværksforbindelsen. Sørg for, at computeren stadig er forbundet med internettet.
 • Trådløse forbindelser har lidt ventetid, som kan forårsage forvanskning under overførslen. Prøv at tilslutte modemmet eller routeren direkte med et netværkskabel og derefter starte overførslen igen.
 • Den brugte konto er eventuelt ikke autoriseret til at overføre software til din computer. Sørg for, at du er logget på med en konto, der har administrative rettigheder.
 • Nogle netværk, der bruges på skoler og kontorer, har et sikkerhedsprogram installeret. Prøv at overføre fra et andet netværk.
 • Hvis du henter med Secure Download Manager, og statuslinjen ser ud til at være frosset i løbet af overførslen eller ved udpakningen:
  1. Slet den bestilte pakke (.SDX-filen i mappen Overførsler der har dit ordrenummer som navn).
  2. Slet den ufuldstændige software (.SDX-filen i mappen som du prøvede at overføre softwaren til).
  3. Hent den bestilte pakke igen, og prøv igen at overføre softwaren.
 • Aktiverede firewalls, antivirus- og antispyware-programmer kan forhindre overførslen. Prøv at afbryde sikkerhedsprogrammerne på computeren.

Bemærk: Deaktivering af antivirus/antispyware-software, mens man er tilsluttet internettet eller et lokalt netværk, kan give sikkerhedsproblemer og gøre computeren sårbar over for angreb. Aktivér denne software igen så hurtigt som muligt, efter overførslen er færdig.

Du kan anmode om yderligere overforsler ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sorg for at oplyse dit fulde navn og din e-mail-adresse sammen med dit ordrenummer.

Som en generel regel bør du installere 32-bit-software, hvis dit operativsystem (OS) er 32-bit, og 64-bit-software, hvis dit OS er 64-bit.

Bemærk: Det meste 32-bit-software kan køre på en maskine med et 64-bit OS, men 64-bit-software kan kun køre på en maskine med et 64-bit OS. Hvis du er i tvivl, anbefales det kraftigt, at du installerer 32-bit-versionen af softwaren.

Sådan finder du ud af, om computeren har 32-bit eller 64-bit OS:

 • For Windows 10-brugere:
  1. I Cortana-søgefeltet skriver du: "system".
  2. Rør eller klik System i søgeresultaterne.
  3. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For Windows 8-brugere:
  1. Rør eller klik på Søg.
  2. I søgefeltet skriver du: "system".
  3. Rør eller klik på Indstillinger.
  4. Rør eller klik på System.
  5. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For brugere af Windows 7 og Vista:
  1. I computerens Startmenu skal man højreklikke på Computer og så klikke på Egenskaber.
  2. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For Windows XP-brugere:
  1. I computerens Startmenu skal man højreklikke på Min computer og så klikke på Egenskaber.
  2. Søg på listen efter "x64 udgave". Hvis den tekst findes der, har du et 64-bit OS. Er det der ikke, har du et 32-bit OS.

Brugere af Windows 8 og Windows 8.1 har nogle gange besvær med at finde ikonet der starter en nyligt installeret software. Det skyldes som regel at softwarens ikon flyttes fra skrivebordet til apps-menuen efter installationen.

Sådan findes nyligt installeret software i apps-menuen i Windows 8 eller 8.1:

 1. Tryk på Start (eller Windows) på tastaturet. Hvis du bruger Windows 8, bliver du henvist til apps-skærmen (gå til trin 3). Hvis du bruger Windows 8.1, bliver du henvist til start-skærmen (gå til trin 2).
 2. Windows 8.1-brugere: Klik på den nedadgående pil i nederste venstre hjørne af start-skærmen for at komme til apps-skærmen.
 3. Rul eller svirp til højre for at finde ikonet for programmet du lige har installeret (nyligt installerede programmer tilføjes i slutningen af apps-listen).

Nar du klikker pa overforselsknappen, kan det ske, at du ser fejlmeddelelsen Udgiveren kunne ikke kontrolleres. Er du sikker pa, at du vil kore denne software?, hvis der er antivirussoftware installeret pa din computer. Denne meddelelse forekommer ofte, nar der kores en eksekverbar (.exe) fil, mens antivirussoftwaren er i gang.

Hvis du vælger ikke at kore filen med det samme, kan du gemme filen pa din computer og kore den senere.

De fleste ELMS-webbutikker understøtter betaling med Visa, Mastercard og PayPal. Der kan være andre betalingsmuligheder afhængigt af din lokalitet og hvilken valuta du betaler med.

Køb der gennemføres i en webbutik vises ud for webbutikkens URL på kreditkortets kontoudtog.

Hvis webbutikkens URL er mere end 20 tegn lang, vises betalingen som fra ”OnTheHub.com”.

Hvis din kontostatus er verificeret, hæves pengene pa dit kreditkort, nar du har bekræftet, at du vil kobe den viste software, og har trykket pa knappen Ga videre med ordren i slutningen af processen ved kassen.

Hvis din kontostatus er ikke verificeret, forbliver ordren i venteposition i syv dage, indtil du verificerer din status hos os. Hvis du ikke verificerer din konto, annulleres ordren, og den afventende kreditkortbetaling annulleres.

Desværre er der INGEN REFUSION eller OMBYTNING af NOGEN varer, som er bestilt gennem Kivuto-websteder. Alle salg er endelige. Nar du afgiver din ordre, skal du sikre dig, at du har valgt det rigtige produkt, og at du har læst alle de angivne systemkrav.

Vi kan heller ikke tilbyde at bytte eller give pengene tilbage, da licensnoglerne, som sendes/udgives sammen med softwaren, ikke kan returneres til vores udgivere.

Bemærk! Kivuto Solutions Inc. er distributør af nogle eller alle produkter, som tilbydes på dette websted. Som forbruger har du ansvaret for at sikre, at de valgte genstande samt forsendelsesadressen i forbindelse med postordren er korrekte. Kivuto Solutions er ikke ansvarlig for fejlbestilling af produkter pga. ligheder i navn og/eller produktbeskrivelser. Som slutbruger er det dit ansvar at bestemme version, produktnavn, systemkrav samt andre krav, som gælder for ethvert produkt, før du afslutter din ordre.

Din kobsoplevelse er sikker. Du skal aldrig bekymre dig om kreditkortsikkerhed pa dette websted. Alle transaktioner, som du foretager her, er 100 % sikre. Det betyder, at du ikke betaler, hvis der foretages uautoriserede debiteringer pa dit kreditkort, fordi du har handlet her.

De store kreditkortselskaber har udarbejdet PCI-overensstemmelsesstandarder (Payment Card Industry) for at beskytte personlige oplysninger samt af sikkerhedshensyn, nar transaktioner behandles ved hj?lp af et betalingskort. Vi overholder PCI-overensstemmelsesstandarderne for datasikkerhed, sa du ikke behover at spekulere over, om dine personlige og okonomiske oplysninger er sikre.

Vores websted benytter SSL eller "Secure Socket Layer", en standardsikkerhedsprotokol i branchen. SSL sender oplysninger til din browser, der benyttes til at kryptere din ordre. Kryptering ?ndrer alle de oplysninger, du sender, til data, der er ekstremt vanskelige at afkode. Der gemmes ingen personlige oplysninger. Faktisk har der – til trods for det indtryk, medierne kan give – til dato ikke v?ret en eneste dokumenteret svindelsag, som involverede opfangelse af et kreditkortnummer, der blev sendt via en sikker server over internettet!

Denne beskyttelse indikeres af din browsers laseindikator, som er et billede af en las eller en nogle, der ?ndrer farve eller ikke l?ngere er brudt. Desuden bor URL'en i adressefeltet overst i din browser begynde med https:// (s'et indikerer, at URL'en er sikker).

Hvis der er uautoriseret brug af dit kreditkort, skal du give dit kreditkortselskab besked i overensstemmelse med dets regler og procedurer.

Hvis du løber ind i problemer under aktiveringen af Minitab-softwaren, skal du foretage følgende trin:

 1. Afinstaller alle tidligere versioner af Minitab, der i øjeblikket er installeret på din computer.
 2. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 3. Klik på linket Din konto/Ordrer, som du finder øverst til højre på siden.
 4. Klik på linket Vis oplysninger ud for ordren på dit Minitab-produkt for at komme til siden Ordreoplysninger.
 5. Hent og installer Minitab-softwaren fra linket på siden Ordreoplysninger. Den produktnøgle du bliver bedt om at indtaste ved installeringen, findes også på siden Ordreoplysninger.

Hvis du løber ind i problemer, så kontakt Minitabs teknisk support.

Hvis du bor i enten Indien eller Sri Lanka og vil købe Minitab-produkter, er følgende muligheder tilgængelige:

 • Klik her, hvis du vil hente den gratis 30-dages prøveversion.
 • Hvis du vil købe med din lokale valuta, skal du kontakte vores repræsentant i Indian, klik her
 • Sådan køber du med et kreditkort, klik her

Prøveversionen af Minitab kan ikke bruges sammen med virtualiseringssoftware såsom Parallels eller VMware Fusion. For at kunne bruge Minitab i dette miljø har du brug for at anskaffe en 30-dages-produktnøgle fra Minitabs teknisk support.

Minitabs teknisk support kan kontaktes på http://www.minitab.com/support.

Kontakt os

Hvis du ikke kunne finde en løsning på problemet ovenfor, så kontakt os.