Søg i hjælpeemner

Gennemse emner i hjælpen

Sådan ændrer du din adgangskode:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Skift adgangskode.
 4. Indtast din nuværende adgangskode i feltet Nuværende adgangskode.
 5. Indtast din nye adgangskode i felterne Ny adgangskodeog Bekræft adgangskode.
 6. Klik: Gem.

Vigtigt: Hvis du logger på webbutikken gennem din organisations tilmeldingsportal, så styres adgangskoden for din konto af organisationen, og ovenstående procedure virker ikke. Log på din organisations hjemmeside, eller kontakt din organisations Helpdesk eller IT-afdeling for at ændre adgangskoden.

Sadan kan du redigere kontooplysningerne:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Kontooplysninger.
 4. Udfør alle nødvendige ændringer for dine kontooplysninger.
 5. Klik på knappen Gem.

Hvis en konto på denne webbutik er blevet oprettet til dig, så skal du følge nedenstående trin for at tilmelde kontoen.

Bemærk! Hvis du modtager en e-mail med et link til at færdiggøre tilmeldingen, kan du klikke på linket og springe direkte til trin 5. For at være sikker på at du får vores system-e-mails, skal du sørge for at noreply@kivuto.com er føjet til listen med godkendte e-mails.

 1. Klik på linket Log på, som du finder i øverste højre hjørne på siden.
 2. Klik på knappenRegistrer.
 3. Hvis du får besked på at vælge, hvordan du vil indmelde dig, så vælg muligheden: Ved at aktivere en konto, der allerede er oprettet til dig.
 4. Indtast det Brugernavn, du fik da kontoen blev oprettet, og klik så på Fortsæt.
 5. Udfyld den form, du henvises til, for at fuldføre registreringsprocessen.

Sadan logger du pa din konto:

 1. Log pa din organisations netbutik ved at klikke pa linket Log pa overst pa siden.
 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode.
 3. Klik pa knappen Log pa.

Du kan nulstille en glemt adgangskode eller gendanne et glemt brugernavn på siden, hvor du logger ind på webbutikken.

Bemærk: Hvis du åbner webbutikken via din skoles centrale portal til login, skal du kontakte skolens Helpdesk eller it-afdeling for at ændre dit brugernavn og adgangskode i stedet for at følge trinene nedenfor.

Sådan nulstiller du din adgangskode:

 1. Klik på linket Log ind i øverste højre hjørne af siden. Du omdirigeres til siden til login på din webbutik.
 2. Klik på linket Glemt brugernavn eller adgangskode? på siden til login.
 3. Gør et af følgende:
  • Sådan nulstiller du din adgangskode: Indtast dit brugernavn i feltet, som du omdirigeres til, og klik på Send. Du modtager en e-mail med et link til nulstilling af din adgangskode.
  • Sådan gendanner du dit brugernavn: Indtast din e-mailadresse i feltet, som du omdirigeres til, og klik på Send. Du modtager en e-mail med brugernavne, der er knyttet til den e-mailadresse.

Du kan anmode om yderligere overforsler ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sorg for at oplyse dit fulde navn og din e-mail-adresse sammen med dit ordrenummer.

Din berettigelse til at bestille produkter bestemmes af, hvilken slags bruger du er (fx studerende, underviser eller personale), og hvilken(-e) organisation(-er) du tilhører.

Sådan ser du din berettigelse:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Gå til fanen Berettigelse. Følgende oplysninger vises:
  • Den eller de grupper, du tilhører
  • Den eller de organisationer, du tilhører
  • Hvordan din konto blev verificeret
  • Din aktuelle kontrolstatus

Sådan kontrollerer du din berettigelse til et produkt:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Hold markøren over billedet af produktet, og klik på knappen Vis oplysninger.
 3. Klik på linket Er du berettiget?. Her vises en liste med berettigelseskrav.

Sadan finder du tidligere bestilte varer:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.

Din ordreoversigt vises i rækkefolge med din seneste ordre overst pa listen.

Ja, det er muligt at sende en kopi af fakturaen til dig selv eller en anden eller andre modtagere med e-mail.

Sådan sendes en kopi af faktura via e-mail:

 1. Meld u aan bij uw webwinkel (als u nog niet bent aangemeld).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Se faktura ud for din ordre. Du henvises til Ordrefaktura
 4. Klik på knappen Send faktura i Ordreoversigt.
 5. Indtast e-mailadressen(-erne), som du vil sende kvitteringen til i feltet E-mailadresse. Hvis du sender til flere modtagere, så brug komma til at adskille e-mailadresserne.
 6. Klik på knappen Send.

Bemærk! Knappen E-mailordrekvittering er kun synlig, når ordren er afsluttet, og alle produktnøgler / aktiveringskoder / licensnumre er blevet hentet og udstedt. Hvis du vil sikre, at du får leveret vores system-e-mails, skal du sørge for, at noreply@kivuto.com er tilføjet på din e-mails hvidliste.

I henhold til det akademiske program VMware og VMware IT Academy må skolepersonale bestille eText som massevare på elevernes vegne. Disse elever kan dernæst logge ind på deres webbutik og hente deres forudbetalte eTexts når det passer dem. Det kaldes en massebestilling.

For at anmode om en massebestilling skal man udfylde Ansøgningsblanket til massebestilling og derefter klikke på Send. Du vil så blive kontaktet inden for to arbejdsdage og få at vide om din anmodning opfylder alle kvalifikationskrav.

Skolemedarbejdere kan bestille bestemt software i større partier på deres elevers vegne. Disse elever kan derefter logge på eStore og hente deres forudbetalte software når det passer dem. Dette kaldes en masseordre. For at anmode om en masseordre, udfyld Masseordre Anmodningsblanket, og klik derefterIndsend. Vi kontakter dig inden for to arbejdsdage og giver dig besked om hvorvidt din anmodning opfylder alle udvælgelseskriterierne.

Betalingsmåder

Vi tager imod kreditkort (Visa eller MasterCard) eller købsordre.

Med valgmuligheden Adgangsgaranti kan man hente software igen, som man har købt, og man kan se alle produktnøgler, der er udstedt inden for 31 dage efter købet af softwaren (eller 24 måneder, hvis man har valgt Udvidet adgangsgaranti). Det kan være meget nyttigt, hvis man nogensinde får brug for at geninstallere noget software, man har købt.

I de fleste tilfælde modtager man Grundlæggende adgangsgaranti gratis sammen med ordren, og man har så mulighed for at opgradere til Udvidet adgangsgaranti når man går til kassen. For oplysninger om hver valgmulighed, gå til: Hvad er forskellen mellem Grundlæggende adgangsgaranti og Udvidet adgangsgaranti?.

 

Bemærk:

 • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af licensen. Hvis du har købt en seks- eller tolv-måneders leje eller prøvesoftware, vil din licens stadig udløbe inden for det forventede tidsrum.
 • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nøgle(r) til overførsel, der fulgte med ordren. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nøgle.
 • Valgmuligheden Adgangsgaranti er ikke tilgængelig i alle webbutikker.

Sadan far du vist status for din adgangsgaranti/dine adgangsgarantier:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som din adgangsgaranti gælder for.
 4. Du henvises til siden Ordreoplysninger. Det antal dage der er tilbage på din adgangsgaranti, vises ud for hver vare som garantien gælder for

Hentning af adgangsgaranti er en tjeneste, som du kan kobe for et lille gebyr, hvis du er berettiget til det. Tjenesten giver dig mulighed for at gendanne din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r), efter at adgangen er udlobet. Efter kobet far du 60 dages ekstra adgang til alle udlobne produkter i din ordre.

Nar din adgang udlober, har du ikke længere adgang til din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r). Hvis du køber tjenesten Hentning af adgangsgaranti (hvis den er tilgængelig), kan du gendanne adgang til den overførsel/de overførsler og/eller nøgle(r) for en bestilling, der er udløbet, i yderligere 60 dage for én fast pris.

Hvis du kober tjenesten Udvidet adgangsgaranti eller Hentning af adgangsgaranti, er alle berettigede varer i din ordre dækket. Du betaler kun et belob for at opgradere til Udvidet adgangsgaranti eller for at fa adgang, uanset antallet af varer i ordren.

Grundlæggende adgangsgaranti følger gratis med de fleste ordrer som standard. Med den kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 31 dage efter købet af softwaren.

Med Udvidet adgangsgaranti kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 24 måneder efter købet af softwaren. Den kan bestilles for et mindre beløb.

Bemærk:

 • I visse tilfælde følger Udvidet adgangsgaranti automatisk gratis sammen med ordren i stedet for Grundlæggende adgangsgaranti. Tjek ordrekvittering hvis du ikke er sikker på, hvilken slags Adgangsgaranti der gælder for den ordre, du har lavet.
 • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nøgle(r) til overførsel. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nøgle.
 • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af licensen. Hvis du har købt en seks- eller tolv-måneders leje eller prøvesoftware, vil din licens stadig udløbe inden for det forventede tidsrum.
 • Noget software kan installeres på et begrænset antal maskiner (fx operativsystemer). Adgangsgaranti annullerer ikke den begrænsning.
 • Valgmuligheden Adgangsgaranti er ikke tilgængelig i alle webbutikker.

Du kan få Udvidet adgangsgaranti til en ordre når du indleverer ordren. Du kan også få Udvidet adgangsgaranti til en ordre som du allerede har indleveret, så længe den Grundlæggende adgangsgaranti der var inkluderet i den ordre, stadig er gyldig. Når den aktiveres, vil den Udvidede adgangsgaranti give to års adgang til al software og alle produktnøgler fra ordren.

Bemærk! Nogle programmer inkluderer automatisk Udvidet adgangsgaranti ved alle ordrer. Medmindre du er med i et af de programmer, vil du blive afkrævet et lille gebyr for Udvidet adgangsgaranti.

Sådan køber du Udvidet adgangsgaranti når du indleverer en ordre:

 1. Log på din netbutik.
 2. Læg de produkter i indkøbsvognen du behøver.
 3. Åbn indkøbsvognen, og klik på knappen Føj til indkøbsvogn ud for ”Udvidet adgangsgaranti (24 måneder)”. Den findes under overskriften ”Anbefales til dig”.
 4. Klik på knappen Gå til kassen for at gå til kassen med ordren. Når du er færdig ved kassen, er din ordre indleveret, og Udvidet adgangsgaranti er tilføjet hvilket giver dig to års adgang til din software og dine produktnøgler.

Sådan køber du Udvidet adgangsgaranti til en eksisterende ordre:

 1. Log på din netbutik.
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som du vil have at Udvidet adgangsgaranti skal gælde for. Du henvises til siden Ordreoplysninger for den ordre.
 4. Klik på knappen Tilføj ud for ”Udvidet adgangsgaranti  (24 måneder)”.

Bemærk! Hvis der er mere end en vare i afsnittet Anbefales til dig på siden, så skal du klikke på knappen Tilføj inden du kan klikke på Køb nu.

 1. Klik på knappen Køb nu for at gå til kassen med ordren. Når du er færdig ved kassen, er Udvidet adgangsgaranti tilføjet til din ordre, hvilket giver dig to års adgang til din software og dine produktnøgler.

Ja. Hvis du har mistet adgang til en ordre fordi din Grundlæggende adgangsgaranti eller Udvidede adgangsgaranti er udløbet, så kan du midlertidigt genoprette adgang ved at købe Hentning af adgangsgaranti.

Sådan bestilles Hentning af adgangsgaranti:

 1. Log på din netbutik.
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik på Din konto/Ordrer. Du henvises til en liste over dine tidligere ordrer.
 3. Klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren som du vil genoprette adgang til. Du henvises til siden Ordreoplysninger for den ordre.
 4. Klik på knappen Køb nu ud for Hentning af adgangsgaranti.

Bemærk! Hvis der er mere end en vare i afsnittet Anbefales til dig på siden, så skal du klikke på knappen Tilføj inden du kan klikke på Køb nu.

 1. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre ordren af Hentning af adgangsgaranti. Der er et gebyr for at bestille Hentning af adgangsgaranti, så du må afgive betalingsoplysninger.

Når du er færdig med at bestille Hentning af adgangsgaranti, genoprettes adgang til alle download-links og produktnøgler, der er udstedt med ordren, i 60 dage.

SDM (Secure Download Manager) er et program til sikker hentning af filer fra din webbutik. Når du henter software fra en webbutik der bruger SDM, bliver du bedt om at hente SDM og installere programmet på din computer.

SDM giver sikre og effektive filoverførsler, især i forbindelse med filer der er for store at hente i visse browsere.

Funktioner

 • Genoptager uafsluttede eller afbrudte overførsler dér hvor de blev afbrudt
 • Enkel installationsguide
 • Flere filer kan overføres på samme tid
 • Du beslutter hvornår og hvad du vil overføre
 • Håndterer nemt store filer (større end 2 GB)
 • Sørger for at dine filer er sikre ved at benytte krypterede data
 • Henter hurtigt med bare et klik

Du kan få flere oplysninger om SDM ved at klikke på Hjælp-ikonet på siden med overførselsinstruktioner eller på knappen Har du brug for hjælp? i SDM-vinduet.

Sådan hentes software med Secure Download Manager (SDM):

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Afgiv ordren for din software. Du henvises til siden Ordreoplysninger når ordren er færdig.
 3. Klik på knappen Hent. Siden med overførselsinstruktioner vises.
 4. Klik på knappen Hent SDM. Overførslen af SDM går i gang.
 5. Når overførslen af SDM er færdig, så dobbeltklik på den hentede fil, og følg meddelelserne på skærmen for at installere den.
 6. Klik på knappen Download .SDX på siden med overførselsinstruktioner. Hvis SDM ikke starter automatisk når .SDX er overført, skal du finde og dobbeltklikke på .SDX-filen for at starte den manuelt. SDM-vinduet åbnes.
 7. Klik på knappen Start overførsel ud for hver vare på ordren, som du vil hente.

Du kan få flere oplysninger om SDM ved at klikke på spørgsmålstegn-ikonet på siden med overførselsinstruktioner eller på knappen Har du brug for hjælp? i SDM-vinduet.

En overforsel er et element, der er blevet hentet fejlfrit. Du kan prove at hente det sa mange gange, du vil, men det vil kun tælle som en overforsel, nar den er gennemfort fejlfrit.

Som standard far du minimum to overforsler for at kunne gennemfore installationen af produktet.

Bemærk! Den anden overforsel er tilgængelig som en sikkerhedskopi i tilfælde af, at du skal geninstallere softwaren.

Hvis du stadig har brug for overforsler, kan du kontakte vores support ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

IMG- og ISO-filer skal "monteres" på et fysisk medium (dvs. en USB-nøgle eller dvd) inden den kan bruges til at installere software. Nedenstående instruktioner beskriver hvordan man monterer en IMG/ISO-fil på en USB-nøgle og installerer softwaren fra den.

Sådan installeres software fra en ISO/IMG-fil vha. en USB-nøgle:

 1. Hent og installer Windows USB/DVD Download-redskabet (WUDT). Du skal bruge dette gratis software til at montere ISO-filen.

  Bemærk! WUDT virker kun med ISO-filer. Hvis du hentede en IMG-fil, skal filtypenavnet ændres til .iso inden du fortsætter.
 2. Sæt USB-nøglen ind i en af computerens USB-porte.
 3. Åbn WUDT.
 4. Klik på Browse, og marker ISO-filen.
 5. Klik på Næste.
 6. Klik på USB-anordning.
 7. Klik på Næste.
 8. Marker USB-anordningen på rullelisten.
 9. Klik på Begynd kopiering, og vent mens ISO-filen monteres på USB-nøglen.
 10. Når ISO-filen er monteret, kan du installere softwaren med USB-nøglen. Afhængigt af hvilken software du har hentet, kan dette involvere:
  • at klikke på filen setup.exe på computerens dvd-mappe, eller
  • genopstarte computeren med USB-nøglen sat i.

Bemærk! For at få en mere detaljeret beskrivelse af denne proces henvises til dette dokument. For at få instruktion i at montere en IMG/ISO-fil på en brændbar dvd i stedet for en USB-nøgle henvises til dette dokument. Begge dokumenter er kun tilgængelige på engelsk.

Sådan henter eller henter du igen tidligere bestilte varer:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Under fanen Ordrer og overførsler, klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren på det produkt, som du vil hente.
 4. Klik på knappen Hent.
 5. Følg instruktionerne på skærmen for at starte overførslen.

Hvis statuslinjen for overførslen ikke synes at bevæge sig efter 15-20 minutter, kan det skyldes en af følgende årsager:

 • Der kan være et problem med netværksforbindelsen. Sørg for, at computeren stadig er forbundet med internettet.
 • Trådløse forbindelser har lidt ventetid, som kan forårsage forvanskning under overførslen. Prøv at tilslutte modemmet eller routeren direkte med et netværkskabel og derefter starte overførslen igen.
 • Den brugte konto er eventuelt ikke autoriseret til at overføre software til din computer. Sørg for, at du er logget på med en konto, der har administrative rettigheder.
 • Nogle netværk, der bruges på skoler og kontorer, har et sikkerhedsprogram installeret. Prøv at overføre fra et andet netværk.
 • Hvis du henter med Secure Download Manager, og statuslinjen ser ud til at være frosset i løbet af overførslen eller ved udpakningen:
  1. Slet den bestilte pakke (.SDX-filen i mappen Overførsler der har dit ordrenummer som navn).
  2. Slet den ufuldstændige software (.SDX-filen i mappen som du prøvede at overføre softwaren til).
  3. Hent den bestilte pakke igen, og prøv igen at overføre softwaren.
 • Aktiverede firewalls, antivirus- og antispyware-programmer kan forhindre overførslen. Prøv at afbryde sikkerhedsprogrammerne på computeren.

Bemærk: Deaktivering af antivirus/antispyware-software, mens man er tilsluttet internettet eller et lokalt netværk, kan give sikkerhedsproblemer og gøre computeren sårbar over for angreb. Aktivér denne software igen så hurtigt som muligt, efter overførslen er færdig.

Du kan anmode om yderligere overforsler ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sorg for at oplyse dit fulde navn og din e-mail-adresse sammen med dit ordrenummer.

Som en generel regel bør du installere 32-bit-software, hvis dit operativsystem (OS) er 32-bit, og 64-bit-software, hvis dit OS er 64-bit.

Bemærk: Det meste 32-bit-software kan køre på en maskine med et 64-bit OS, men 64-bit-software kan kun køre på en maskine med et 64-bit OS. Hvis du er i tvivl, anbefales det kraftigt, at du installerer 32-bit-versionen af softwaren.

Sådan finder du ud af, om computeren har 32-bit eller 64-bit OS:

 • For Windows 10-brugere:
  1. I Cortana-søgefeltet skriver du: "system".
  2. Rør eller klik System i søgeresultaterne.
  3. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For Windows 8-brugere:
  1. Rør eller klik på Søg.
  2. I søgefeltet skriver du: "system".
  3. Rør eller klik på Indstillinger.
  4. Rør eller klik på System.
  5. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For brugere af Windows 7 og Vista:
  1. I computerens Startmenu skal man højreklikke på Computer og så klikke på Egenskaber.
  2. Find din systemtype under overskriften: "System". Dit OS identificeres som "32-bit-operativsystem" eller "64-bit-operativsystem".
 • For Windows XP-brugere:
  1. I computerens Startmenu skal man højreklikke på Min computer og så klikke på Egenskaber.
  2. Søg på listen efter "x64 udgave". Hvis den tekst findes der, har du et 64-bit OS. Er det der ikke, har du et 32-bit OS.

Brugere af Windows 8 og Windows 8.1 har nogle gange besvær med at finde ikonet der starter en nyligt installeret software. Det skyldes som regel at softwarens ikon flyttes fra skrivebordet til apps-menuen efter installationen.

Sådan findes nyligt installeret software i apps-menuen i Windows 8 eller 8.1:

 1. Tryk på Start (eller Windows) på tastaturet. Hvis du bruger Windows 8, bliver du henvist til apps-skærmen (gå til trin 3). Hvis du bruger Windows 8.1, bliver du henvist til start-skærmen (gå til trin 2).
 2. Windows 8.1-brugere: Klik på den nedadgående pil i nederste venstre hjørne af start-skærmen for at komme til apps-skærmen.
 3. Rul eller svirp til højre for at finde ikonet for programmet du lige har installeret (nyligt installerede programmer tilføjes i slutningen af apps-listen).

Hvis det produkt, du bestiller har mulighed for medie med sikkerhedskopi, så kan man for et mindre beløb få en fysisk kopi af softwaren leveret på en dvd eller et usb-stik. Med denne kopi kan man geninstallere softwaren, hvis den mistes i fremtiden, under forudsætning af at man stadig har nøglekoden.

Hvis der findes et medie med en sikkerhedskopi til et produkt, som du bestiller, og denne valgmulighed findes i dit område, så kan du tilføje den til din ordre fra siden Indkøbsvogn.

Bemærk:

 • Muligheden for et medie med sikkerhedskopi findes ikke i alle lande pga. leveringsbegrænsninger. Afhængigt af regionen er der måske ikke mulighed for at tilføje et medie med sikkerhedskopi til ordren.
 • Operativsystemer kan kun installeres på en maskine. Medie med sikkerhedskopi tillader ikke, at denne software installeres på flere maskiner.
 • Dvd'en eller usb-stikket indeholder kun en kopi af den software, du bestilte. Den indeholder ikke nogen ekstra produkter eller en kopi af din oprindelige produktnøgle. Sørg for at notere nøglen og gem den på et sikkert sted. Nøglen vil også være tilgængelig i afsnittet Din konto/Ordrer i webbutikken i 31 dage (eller to år, hvis din ordre inkluderer Udvidet adgangsgaranti).

Ja, der vil blive opkrævet yderligere omkostninger til dækning af leveringen af dit backup-medie. Forsendelsesomkostningerne varierer fra område til område. De vises i opsummeringen af din ordre som du får vist inden du går til kassen.

Bemærk: Levering af mediet med sikkerhedskopien tager normalt 7 til 14 forretningsdage i Nordamerika og mellem 10 og 18 forretningsdage i andre områder. Disse tidsrammer kan variere afhængigt af det præcise leveringssted. Desuden kan mediet med sikkerhedskopien ikke leveres i alle lande på nuværende tidspunkt.

Sådan bestilles mediet med sikkerhedskopien (hvis det er tilgængeligt) for et produkt i indkøbsvognen:

 1. På siden for indkøbsvognen skal man rulle ned til afsnittet kaldet      Anbefales til dig. Hvis der findes et medie med en sikkerhedskopi for et produkt i indkøbsvognen, vil det være mellem de anbefalede tilbud, der står der.
 2. Klik på knappen Føj til indkøbsvogn ud for det medie med sikkerhedskopi, som du vil bestille. Mediet med sikkerhedskopien tilføjes til indkøbsvognen.
 3. Klik på Gå til kassen, og følg meddelelserne på skærmen for at komme igennem til processen ved kassen.

Sådan bestilles mediet med sikkerhedskopien (hvis det er tilgængeligt) for et tidligere bestilt produkt:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Under fanen Ordrer og overførsler, klik på knappen Vis oplysninger ud for ordren på det produkt, som du har brug for medie med sikkerhedskopi til. Du henvises til siden Ordreoplysninger.
 4. Se under overskriften: Anbefales til dig. Hvis der findes et medie med en sikkerhedskopi, vil det være mellem de anbefalede tilbud under den overskrift.
 5. Klik på knappen Køb nu ud for det medie med sikkerhedskopi, som du vil bestille.
 6. Følg meddelelserne på skærmen for at komme igennem til processen ved kassen.

Leveringstider for medie med sikkerhedskopi kan variere i forskellige område pga. andre faktorer. Lad der gå tre uger til modtagelsen af mediet med sikkerhedskopi inden du rapporter at det mangler.

Alle spørgsmål og anmodninger om support i forbindelse med medie med sikkerhedskopi skal rettes til support@kivuto.com.

Det produkt, du har bestilt, sendes direkte til dig på den adresse, du angiver. Følgende betingelser gælder:

 • Leveringsoplysninger
  • Ordrer sendes efter bedste formåen. Alle leveringstider er estimerede, og DEN FORVENTEDE LEVERINGSTID GARANTERES IKKE.
  • Forsendelserne kan være begrænset til specifikke placeringer.
  • Speditøren kan ikke acceptere særlige instruktioner for forsendelsen. Pakken kan ankomme når som helst mellem kl. 8.00 og 18.00 på det angivne sted.
  • Sporingsoplysninger er desværre ikke tilgængelige for leveringer.
 • Refusion, annulleringer og restordrer
  • Der gives INGEN REFUSION på NOGEN genstand, som er købt via. dette websted.
  • Vi kan ikke annullere forsendelse af en ordre, da den behandles straks for at opnå hurtigere afsendelse.
  • Du har selv ansvaret for at læse alle systemkrav og yderligere produktoplysninger på udgiverens websted, før du køber produktet.
  • Du har ansvaret for eventuelle fejl i de under købet angivne forsendelses- og faktureringsoplysninger, som resulterer i forsinkelse af forsendelsen og yderligere forsendelsesomkostninger, hvis det er relevant.
  • Bestilte varer i restordre behandles i den rækkefølge, de modtages, når varen igen er på lager. Ordrer sendes kun, når ordren er komplet.

Leveringstider for medie med sikkerhedskopi kan variere i forskellige område pga. andre faktorer. Lad der gå tre uger til modtagelsen af mediet med sikkerhedskopi inden du rapporter at det mangler.

Først skal du kontrollere ordrefakturaen for at sikre dig, at det korrekte produkt er blevet bestilt.

Sådan ser du din faktura:

 1. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 2. Klik på pilen ved siden af dit brugernavn (øverste højre hjørne), og klik så på Din konto/Ordrer.
 3. Klik på knappen Se faktura ud for din ordre for at se fakturaen for den ordre, eller klik på Vis oplysninger for at se flere oplysninger om ordren.

Hvis en vare, som du har modtaget ikke matcher det du bestilte, så kontakt support ved at klikke her eller på linket Kontakt os nederst på webbutikkens side med hjælp.

Bemærk! Kivuto Solutions Inc. er distributør af nogle eller alle produkter, som tilbydes på dette websted. Som forbruger har du ansvaret for at sikre, at de valgte genstande samt forsendelsesadressen i forbindelse med postordren er korrekte. Kivuto Solutions er ikke ansvarlig for fejlbestilling af produkter pga. ligheder i navn og/eller produktbeskrivelser. Som slutbruger er det dit ansvar at bestemme version, produktnavn, systemkrav samt andre krav, som gælder for ethvert produkt, før du afslutter din ordre.

Der er flere forskellige meddelelser, der angiver, at du muligvis har en ugyldig nøgle. Disse meddelelser vises muligvis.

Du modtager fejlmeddelelsen "ugyldig", hvis:

 • du allerede har en prøveversion af softwaren installeret. Du skal først afinstallere prøveversionen og derefter installere den nye software.
 • Der var en slåfejl, da du indtastede produktnøglen ved installeringen/aktiveringen. Det anbefales, at du kopierer og indsætter produktnøglen snarere end at indtaste den.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte vores support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på siden Hjælp.

Nar du klikker pa overforselsknappen, kan det ske, at du ser fejlmeddelelsen Udgiveren kunne ikke kontrolleres. Er du sikker pa, at du vil kore denne software?, hvis der er antivirussoftware installeret pa din computer. Denne meddelelse forekommer ofte, nar der kores en eksekverbar (.exe) fil, mens antivirussoftwaren er i gang.

Hvis du vælger ikke at kore filen med det samme, kan du gemme filen pa din computer og kore den senere.

Fremgangsmåden for at opgradere til Windows 8.1 afhænger af hvilket operativsystem du opgraderer fra.

Nuværende operativsystem Hvordan man opgraderer:
Windows 8

Gå til www.Windows.com for at få en gratis opgradering

Windows 7

Se: Opgradering til Windows 8.1: Vejledning for Windows 7 brugere (Kun tilgængeligt på engelsk).

Windows Vista / Windows XP
Se: Jeg kører i øjeblikket med Windows Vista eller XP på computeren. Kan jeg opgradere til Windows 8.1?
Mac OS
 1. Køb og installer skrivebordsvirtualiseringssoftware, så du kan køre med Windows på din Mac (fx Parallels).
 2. Køb og installer hele udgaven af Windows 8.1 til Mac-brugere.

Bemærk! Du kommer til at miste alle Windows-indstillinger, apps og personlige filer under installeringen af Windows 8.1 for Mac.

 

Windows Vista, Windows XP og alle andre tidligere udgaver af Windows kan ikke opgraderes til Windows 8.1

Brugere af Windows Vista/XP skal først købe og installere hele udgaven af Windows 8 og derefter gå til www.Windows.com for at få den gratis opgradering til Windows 8.1.

Bemærk! Du kommer til at miste alle Windows-indstillinger, apps og personlige filer under installeringen af Windows 8. Sørg for, at computeren opfylder alle nødvendige systemkrav.

Hvad du kan beholde efter opgradering til Windows 8.1 afhænger af hvilken udgave af Windows du opgraderer fra.

Hvis du opgraderer fra ... Kan du beholde ...
Windows 8 Windows-indstillinger, personlige filer og de fleste apps.
Windows 7 Kun personlige filer
Windows Vista / XP Se under Jeg kører i øjeblikket med Windows Vista eller XP på computeren. Kan jeg opgradere til Windows 8.1?

 

Support til Windows 8.1 leveres af Microsoft. Klik her for at finde Microsofts support-kontaktinformationer for dit område.

Bemærk! Opgraderingen til Windows 8.1 kommer med 90 dages gratis support fra Microsoft. Denne periode på 90 dage begynder, når du installerer og aktiverer Windows 8.1. Telecom eller andre adgangsgebyrer kan dog gælde.

De fleste ELMS-webbutikker understøtter betaling med Visa, Mastercard og PayPal. Der kan være andre betalingsmuligheder afhængigt af din lokalitet og hvilken valuta du betaler med.

Køb der gennemføres i en webbutik vises ud for webbutikkens URL på kreditkortets kontoudtog.

Hvis webbutikkens URL er mere end 20 tegn lang, vises betalingen som fra ”OnTheHub.com”.

Hvis din kontostatus er verificeret, hæves pengene pa dit kreditkort, nar du har bekræftet, at du vil kobe den viste software, og har trykket pa knappen Ga videre med ordren i slutningen af processen ved kassen.

Hvis din kontostatus er ikke verificeret, forbliver ordren i venteposition i syv dage, indtil du verificerer din status hos os. Hvis du ikke verificerer din konto, annulleres ordren, og den afventende kreditkortbetaling annulleres.

Ved at browse gennem dette websted er du indforstået med, at du har læst og forstået følgende Brugervilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger i sin helhed, inklusive alle ajourføringer, der slås op på webstedet fra tid til anden. Kivuto Solutions Inc. forbeholder sig ret til efter eget forgodtbefindende at revidere sine Brugervilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger ved at opdatere denne udgivelse.

Henvisninger til Kivuto Solutions Inc. (eller Kivuto) i dette dokument gælder også for Kivutos fuldt ud ejede mærker: Texidium og OnTheHub.

 1. Hvilke oplysninger indsamler I om mig?
 2. Hvordan indsamler og bruger I personlige oplysninger?
 3. Hvordan kan jeg få adgang til, opdatere eller slette mine personlige oplysninger?
 4. Hvordan indsamler og bruger I oplysninger, der ikke er personlige?
 5. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger anvendes til at beskytte mine oplysninger?
 6. Hvor vil mine oplysninger blive behandlet?
 7. Hvad er jeres e-mail-politik?
 8. Hvem kan jeg kontakte angående spørgsmål eller bekymringer omkring denne politik?

Bemærk! Kivutos standarder og politik til beskyttelse af personlige oplysninger følger Den Europæiske Unions generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Den GDPR træder i kraft den 25. maj 2018. Den beskyttelse som denne lovgivning giver, gælder for alle brugere af Kivutos produkter og ydelser, både inden for og uden for EU.

1.Hvilke oplysninger indsamler I om mig?

Der kan både blive indsamlet personlige oplysninger og oplysninger, som ikke er personligt identificerbare, om hver enkelt besøgende fra dette websted. Den type oplysninger, der indsamles, afhænger af dine handlinger og din interaktion med webstedet.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger indsamles kun, når du frivilligt sender disse oplysninger, når der er behov for det, som fx ved kontrol af tilknytning til en uddannelsesinstitution eller oprettelse af en konto. Eventuelle personlige oplysninger, som du deler med os, holdes fortrolige. Hverken dit navn eller andre data, som kan identificere dig, sælges eller deles med nogen anden tredjepart, medmindre det er nødvendigt for udførelse eller tilbagebetaling af din ordre eller service. Der er flere oplysninger om denne brug senere i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Ikke-personlige oplysninger

Ikke-personlige oplysninger indsamles ved hjælp af vores webstedsteknologi med henblik på at skabe en mere personligt tilpasset og relevant oplevelse under dit besøg. Oplysningerne giver os desuden mulighed for at forbedre webstedets funktionalitet, så du får en bedre betjening.

2.Hvordan indsamler og bruger I personlige oplysninger?

Indsamling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger kan indsamles ved tilmelding, bestilling og fakturering, kontakt med kundeservice, eller hvis du deltager i en konkurrence. Personlige oplysninger deles aldrig på måder, der ikke er relateret til de metoder, der er beskrevet nedenfor, uden at du på forhånd bliver informeret om hensigten med det, og du vil desuden få mulighed for at framelde dig eller på anden måde forbyde sådanne ikke-relaterede anvendelser.

Registrering

Ved registreringen vil du blive bedt om navn og e-mailadresse for at kunne godkende og verificere. Disse trin kan være nødvendige for at sikre, at du identificeres korrekt og godkendes som en kvalificeret bruger. Nogle tilbud og reklamer på denne website kan være begrænsede til visse brugertyper (fx studerende, undervisere eller personale) eller medlemmer af bestemte organisationer. Ved at oplyse din e-mailadresse og efterfølgende få din konto verificeret, kan du benytte dig af disse tilbud og reklamer.

Bestilling og fakturering

Når du afgiver en ordre gennem en af Kivutos websites på et produkt der ikke er gratis, kan du blive nødt til at angive oplysningerne for dit kreditkort. Når du bestiller et produkt der skal leveres fysisk, bliver du nødt til at angive de nødvendige forsendelsesoplysninger (fx postadresse). Disse oplysninger er nødvendige for at kunne levere ordren og/eller til overholdelse af eksportregler. Dine kreditkortoplysninger lagres ikke på vores server, men sendes blot videre til kreditkortbehandlingssystemet for at blive bekræftet. Du kan også blive bedt om navn og e-mailadresse for at oprette en online kvittering, og således at vi kan sende dig e-mails i forbindelse med bestillingen.

Kundeservice

Der kan indsamles personlige identificerbare oplysninger, hvis du rapporterer et problem eller indsender en forespørgsel til vores kundeserviceteam. En journal for denne korrespondance kan føres for at give dig den bedst mulige kundeservice.

Deltagelse i en konkurrence eller et reklamefremstød

Derudover kan der indsamles oplysninger fra dig ved tilmelding til konkurrencer eller lignende reklamefremstød, når du frivilligt vælger at deltage. Alle konkurrencer har deres egne handelsbetingelser som kan læses på konkurrencens side.

Brug af personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger sælges, handles eller udlejes ikke til andre.

Kivuto ansætter andre betroede virksomheder til at udføre visse funktioner på sine vegne, inklusive ordreudførelse og -levering samt kreditkortbehandling. Disse virksomheder har adgang til de personlige oplysninger, der er nødvendige for at udføre deres funktioner, men de har ikke tilladelse til at anvende dine personlige oplysninger til noget andet formål.

Derudover deles oplysninger i forbindelse med bestillingen af et produkt med leverandøren af det specifikke produkt til garanti- og support-formål. Det kan inkluderer dit navn, dato på ordren og det købte produkt.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan en af vores forretningspartnere eller leverandører bruger oplysningerne om dig, bør du kontakte dem direkte.

3.Hvordan kan jeg få adgang til, opdatere eller slette mine personlige oplysninger?

Adgang til og opdatering af personlige oplysninger (Retten til adgang)

Brugerne kan når som helst anmode om følgende fra Kivuto:

 • Bekræftelse af om Kivuto er i besiddelse af nogen af brugeren personlige oplysninger
 • Lokaliteten(-erne) hvor Kivuto behandler brugerens personlige oplysninger
 • Formålet(-ene) hvormed Kivuto behandler brugerens personlige oplysninger
 • En kopi af alle brugerens personlige oplysninger i Kivutos besiddelse skal gives i et almindeligt benyttet maskinlæsbart format.

For at anmode om ovennævnte oplysninger skal du kontakte privacy@kivuto.com.

Brugerne kan også til enhver tid gennemgå og opdatere deres oplysninger og indstillinger i deres kontoprofil gennem siden kontooplysninger i deres webbutik, forudsat at de er logget ind på deres konto.

Deaktivering af en konto

Du kan deaktivere din konto eller få den slettet ved at kontakte support. Men hvis du gør det, har du kun begrænset adgang til webstedsområder, som kun er for medlemmer. Alle købshistorikoplysninger vil dog forblive i beskyttede, permanente optegnelser.

Sletning af personlige oplysninger (Retten til sletning)

Brugere kan på ethvert tidspunkt anmode om sletning af alle de personlige oplysninger, som Kivuto har indsamlet om dem. Hvis der ikke er nogen tvingende juridisk eller forretningsmæssig grund til at bibeholde en brugers personlige oplysninger (fx overholdelse af en lov- eller kontraktmæssig pligt), så vil Kivuto permanent slette eller ulæseliggøre alle personlige oplysninger om brugere der indgiver disse anmodninger.

Når det forlanges, vil Kivuto også kontakte tredjeparter, som Kivuto har videregivet brugerens personoplysninger til, og sikre at de data også slettes fra tredjeparternes systemer og optegnelser.

For at anmode om at få dine personoplysninger slettet skal du kontakte: privacy@kivuto.com.

4.Hvordan indsamler og bruger I oplysninger, der ikke er personlige?

Kivuto anvender teknologier som fx cookies, pixel tags (”pixels”) og lokal datalagring for at levere, sikre og forstå produkter, ydelser og reklamer på eller af vores sider.

Indsamling af ikke-personlige oplysninger

Din kontrolstatus indsamles, når du registrerer dig via en af vores godkendelsestjenester. Den deraf følgende status er ikke-personlige oplysninger, og de opbevares for det tilfælde, at du behøver at verificere din status igen i fremtiden.

Ikke-personlige oplysninger indsamles ved hjælp af teknologi som f.eks. cookies. ”Cookies” er små mængder oplysninger, som gemmes af browseren på dit lokale datalager. De oplysninger, der indsamles ved hjælp af denne teknologi, er udelukkende ikke-personlige og giver os mulighed for at optimere din interaktion med webstedet.

Brug af ikke-personlige oplysninger

Cookies gør det muligt at overvåge kunders trafikmønstre og brug af webstedet i generelle træk for at hjælpe til at udvikle design, layout og effektivitet på webstedet. Ved at kende disse mønstre kan vi levere mere relevant indhold til dig og forbedre forholdet til kunderne. Desuden bruges de indsamlede oplysninger til skabe målrettede kommunikationer, der tilbyder dig en mere personlig og tilpasset oplevelse. Cookies sparer dig også tid, fordi de husker dine personlige indstillinger.

Bemærk, at alle oplysninger kun indsamles og analyseres i aggregeret form. Kontroller, at cookies er aktiveret i din browser for at sikre, at dette websted fungerer korrekt.

Kivuto Solutions Inc. kan bruge tredjepartspartnere inden for reklameteknologi til at levere relevante reklamer til dig på websteder uden for vores netværk Reklameteknologipartneren leverer sporingsteknologi til os (fx en cookie), som vi føjer til din browser. Dette giver os mulighed for at sende meget relevante reklamer til dig på deres partnerwebsteder i henhold til dine aftaler med dette websted. Hvis du vil vide mere om denne proces eller ønsker at framelde dig, skal du kontakte os.

Sådan styres cookies

Der findes browserkontrolknapper, med hvilke du kan tillade, blokere eller slette cookies. For at styre de cookies, som dette websted og andre bruger, kan du gå til følgende websted for at få instruktioner: https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies.

Bemærk: Når du justerer indstillingen for cookies, så sættes alle indstillinger og præferencer ud af funktion. Brug af webstedet og det funktionalitet er genstand for ændringer, inklusive evnen til at købe visse produkter og se indhold på webstedet.

5.Hvilke sikkerhedsforanstaltninger anvendes til at beskytte mine oplysninger?

Sikkerhedsforanstaltninger

Dine oplysninger beskyttes både under overførsel og opbevaring. Dine konto- og profiloplysninger er beskyttet med adgangskode, således at du og kun du har adgang til disse personlige oplysninger. Under købet krypterer den sikre serversoftware (SSL) alle oplysninger, du angiver, før de sendes. Som sådan beskyttes alle kundedata mod uautoriseret adgang på systemets sikre servere.

Besked om sikkerhedsbrud

I tilfælde af et sikkerhedsbrud der potentielt sætter brugernes personlige oplysninger i fare, vil Kivuto sørge for at de relevante myndigheder underrettes om sikkerhedsbruddet inden for 72 timer efter opdagelsen.

Hvis det skønnes at et sikkerhedsbrud udgør en høj risiko for en eller flere berørte brugeres rettigheder eller friheder, vil der gøre alt muligt for at kontakte og underrette de brugere om sikkerhedsbruddet om de mulige resultater deraf.

6.Hvor vil mine oplysninger blive behandlet?

Kivuto Solutions Inc.er en canadisk virksomhed med domicil på 126 York Street, Suite 200, Ottawa, Ontario, Canada. Personlige oplysninger indsamlet af Kivuto opbevares på servere placeret i Canada og overføres ikke til noget andet land, medmindre det kræves som en del af udførelsen af ydelsen, eller der anmodes om det af brugeren (se nedenfor).

Grundet aftaler med vores partnere af softwareudgivere og juridiske forpligtelser i Canada, kan dine data gemmes i krypterede backups på vores servere i op til syv år.

Love og krav vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger varierer fra land til land. Du skal imidlertid vide at alle oplysninger, der indsamles gennem Kivutos hjemmeside, beskyttes af reglerne i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og eventuelle meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger som gælder for dig, uanset hvilket land oplysningerne kommer fra.

Overførsel af personlige oplysninger (Data-portabilitet)

Brugere kan anmode om at få alle personlige oplysninger, som Kivuto har indsamlet om dem, overført fra Kivuto til en anden databehandler brugeren selv vælger.

Bemærk at Kivuto kun overfører personlige oplysninger om en bruger til lande og organisationer der ifølge loven har tilladelse til tilbyde tilsvarende niveauer af beskyttelse for brugernes personlige oplysninger.

For at anmode om at få dine personoplysninger overført til en anden databehandler skal du kontakte: privacy@kivuto.com.

7.Hvad er jeres e-mail-politik?

Kivuto Solutions Inc. overholder til fulde den amerikanske CAN-SPAM lov fra 2003 og Canadas anti-spam lov (CASL). Kivuto vil ikke dele, sælge, udleje, bytte eller autorisere nogen tredjepart til at bruge din e-mailadresse til kommercielle formål uden din tilladelse. Hvis du mener, du fejlagtigt har modtaget en e-mail fra os, skal du kontakte privacy@kivuto.com.

Du kan modtage en eller flere af følgende e-mails fra Kivuto Solutions.

E-mails i forbindelse med konto og service

Kivuto Solutions Inc. forbeholder sig ret til at sende dig e-mails angående din kontos status. Det inkluderer ordrebekræftelse, meddelelser om fornyelse/udløb, meddelelser om problemer med kreditkort, andre e-mails om transaktioner og meddelelser om store ændringer til ydelser fra webstedet og/eller vedr. vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du er tilmeldt online diskussioner eller andre ydelser, kan du modtage e-mail, der specifikt drejer sig om din deltagelse i de aktiviteter.

E-mail-nyhedsbreve

Kivuto Solutions Inc. tilbyder flere nyhedsbreve via e-mail. Du vil kun modtage disse, hvis du tidligere har valgt at accepterer den slags kommunikationer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage et konkret nyhedsbrev, skal du følge instruktionerne for ”framelding” som findes nederst på hvert nyhedsbrev.

E-mails med reklame

Kivuto Solutions Inc. kan periodisk sende e-mailbeskeder til dig om produkter og ydelser som Kivuto mener du vil være interesseret i (hvis du tidligere har valgt at accepterer den slags kommunikationer). Du kan vælge ikke at modtage beskeder i fremtiden ved at følge instruktionerne for ”framelding”, som findes nederst på hvert nyhedsbrev.

E-mails med spørgeskemaer

Kivuto kan sende dig e-mails, der indbyder dig til at deltage i forbrugerundersøgelser, som beder om tilbagemeldinger om vores ydelser og eksisterende eller mulige produkter og ydelser samt oplysninger til bedre forståelse for vores brugere. Forbrugerundersøgelser hjælper os i stor grad med at forbedre vores ydelser, og alle oplysninger, som Kivuto modtager gennem disse undersøgelser, bruges kun internet. Oplysningerne kan kun deles med tilknyttede tredjeparter i samlet form.

HTML E-mail

Hvis du tilmelder dig til modtagelse af e-mails fra os, modtager du e-mails både i almindeligt tekstformat og i HTML-format (med billeder). Hvis du valgte at se vores e-mail i HTML-format, kan Kivuto placere et enkelt-pixel .gif for at afgøre om læsere så e-mailen eller ej. Denne proces efterlader ikke nogen oplysninger på din computer, og den samler heller ikke oplysninger fra computeren. Kivuto kan kun dele disse data med andre tredjeparter i samlet form for at forbedre kvaliteten af disse e-mails og de tilbud, Kivuto sender ud.

E-mails fra dig

Hvis du sender os e-mails, skal du være opmærksom på, at oplysninger, der gives i e-mails, måske ikke er krypterede og dermed kan være tilgængelige for andre. Det anbefales, at du er forsigtig, når du beslutter dig for at give personlige eller fortrolige oplysninger i e-mails. Kivuto bruger din e-mailadresse til at svare direkte på dine spørgsmål eller kommentarer.

8.Hvem kan jeg kontakte angående spørgsmål eller bekymringer omkring denne politik?

Hvis du har spørgsmål, bemærkninger, bekymringer eller klager over denne privatlivspolitik eller Kivutos behandling af dine personlige oplysninger, så kan du sætte dig i forbindelse med os på en af følgende måder.

Via e-mail

Send alle forespørgsler om privatliv til privacy@kivuto.com.

Via telefon

USA/Canada (gratis)

+01 866 435 4722

Australien (gratis)

+01 800 426-231

Frankrig (gratis)

800-916021

Tyskland (gratis)

0800-182-8612

Hongkong (gratis)

800-968-781

Malaysia (gratis)

+01 800 815 302

Spanien (gratis)

900-809754

Storbritannien (gratis)

0 800 098 8436

Andre lande

+44-845-8697566

Per brev

Nordamerika
(Hovedkontor)

Kivuto Solutions Inc.
126 York St., Suite 200

Ottawa, Ontario, Canada

K1N 5T5

EMEA

Kivuto Solutions Inc.

2nd Floor, 16 South Main Street
Naas, Co. Kildare, Ireland

 

Desværre er der INGEN REFUSION eller OMBYTNING af NOGEN varer, som er bestilt gennem Kivuto-websteder. Alle salg er endelige. Nar du afgiver din ordre, skal du sikre dig, at du har valgt det rigtige produkt, og at du har læst alle de angivne systemkrav.

Vi kan heller ikke tilbyde at bytte eller give pengene tilbage, da licensnoglerne, som sendes/udgives sammen med softwaren, ikke kan returneres til vores udgivere.

Bemærk! Kivuto Solutions Inc. er distributør af nogle eller alle produkter, som tilbydes på dette websted. Som forbruger har du ansvaret for at sikre, at de valgte genstande samt forsendelsesadressen i forbindelse med postordren er korrekte. Kivuto Solutions er ikke ansvarlig for fejlbestilling af produkter pga. ligheder i navn og/eller produktbeskrivelser. Som slutbruger er det dit ansvar at bestemme version, produktnavn, systemkrav samt andre krav, som gælder for ethvert produkt, før du afslutter din ordre.

Din kobsoplevelse er sikker. Du skal aldrig bekymre dig om kreditkortsikkerhed pa dette websted. Alle transaktioner, som du foretager her, er 100 % sikre. Det betyder, at du ikke betaler, hvis der foretages uautoriserede debiteringer pa dit kreditkort, fordi du har handlet her.

De store kreditkortselskaber har udarbejdet PCI-overensstemmelsesstandarder (Payment Card Industry) for at beskytte personlige oplysninger samt af sikkerhedshensyn, nar transaktioner behandles ved hj?lp af et betalingskort. Vi overholder PCI-overensstemmelsesstandarderne for datasikkerhed, sa du ikke behover at spekulere over, om dine personlige og okonomiske oplysninger er sikre.

Vores websted benytter SSL eller "Secure Socket Layer", en standardsikkerhedsprotokol i branchen. SSL sender oplysninger til din browser, der benyttes til at kryptere din ordre. Kryptering ?ndrer alle de oplysninger, du sender, til data, der er ekstremt vanskelige at afkode. Der gemmes ingen personlige oplysninger. Faktisk har der – til trods for det indtryk, medierne kan give – til dato ikke v?ret en eneste dokumenteret svindelsag, som involverede opfangelse af et kreditkortnummer, der blev sendt via en sikker server over internettet!

Denne beskyttelse indikeres af din browsers laseindikator, som er et billede af en las eller en nogle, der ?ndrer farve eller ikke l?ngere er brudt. Desuden bor URL'en i adressefeltet overst i din browser begynde med https:// (s'et indikerer, at URL'en er sikker).

Hvis der er uautoriseret brug af dit kreditkort, skal du give dit kreditkortselskab besked i overensstemmelse med dets regler og procedurer.

 1. Brug Windows Update til at opgradere fra dit nuværende operativsystems Home- eller Professional-version til Home-/Professional-versionen af Windows 10 (kontrolpanel » System og sikkerhed » Windows Update » Introduktion).
 2. Når opgraderingen til Windows 10 Home/Professional er gennemført, skal du gå til Indstillinger » Opdatering og sikkerhed » Aktivering og klikke på: Skift produktnøgle.
 3. Indtast produktnøglen, der står på din kvittering, for at opgradere til Windows 10 Education.

Vigtigt: Windows 10 udrulles i faser gennem Windows Update. På nogle maskiner kan det tage længere tid for denne valgmulighed at komme frem end på andre. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for at opgradere til Windows 10 via Windows Update, kan du opgradere ved at gå til Microsofts Windows 10 Software Download-side, klikke på tasten Hent værktøj nu og følge instruktionerne på skærmen.

 1. Go to Microsofts ISO Software Download-side.
 2. Indtast produktnøglen, der står på din kvittering, når du bliver bedt om det for at starte opgraderingen til Windows 10 Education.

Vigtigt: Hvis du opgraderer på denne måde, slettes alle filer og indstillinger fra din computer. Sørg for, at lave sikkerhedskopier af alle vigtige data inden du opgraderer dit operativsystem.

 1. Gå til Indstillinger » Opdatering og sikkerhed » Aktivering og klik på: Skift produktnøgle.
 2. Indtast produktnøglen, der står på din kvittering, for at opgradere til Windows 10 Education.

Brugere af Windows XP og Vista bliver nødt til at foretage en ny installation for at få Windows 10 Education. Det betyder, at alle filer, programmer og indstillinger, der er gemt på din computer, går tabt ved opgraderingen.

Det er ikke nødvendigt at foretage en ny installation, hvis man opgraderer fra Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 eller en tidligere version af Windows 10. Filer, programmer og indstillinger går ikke tabt på grund af opgraderingen.

Bemærk: Det anbefales altid af lave sikkerhedskopier af vigtige filer inden du opgraderer dit operativsystem.

Din kopi af Windows 10 Education kan installeres på én computer.

Hvis du er studerende, som bestiller Windows 10 Education via denne WebStore, vil du ikke miste adgang til softwaren, efter du forlader dit uddannelsessted. Du kan beholde softwaren.

Bemærk: Ansatte og fakultetsmedlemmer kan have adgang til en version af Windows 10 Education, som er omfattet af andre vilkår og betingelser. Du bedes omhyggeligt læse slutbrugerlicensaftalen (End-User License Agreement, EULA) for Windows 10 Education ved afgivelse af din ordre.

Nej. Windows 10 Education er ikke et midlertidigt abonnement eller en prøveversion. Din licens vil ikke udløbe efter en fastsat varighed.

Hvis du har indtastet en produktnøgle under installationen, prøver Minitab-softwaren automatisk at aktivere ved start.

Hvis du har indtastet en produktnøgle under installationen, skal du følge den rigtige fremgangsmåde som anført herunder for at aktivere softwaren ved start.

Sådan aktiveres Minitab 19 eller Minitab 18:

 1. Vælg Aktiver Minitab.
 2. Klik på knappen Næste.
 3. Indtast din produktnøgle.
 4. Klik på knappen Aktiver. Der vises en meddelelse om, at din software er aktiveret. Hvis du modtager en anden meddelelse, skal du forsøge med manuel aktivering eller kontakte Minitabs support på www.minitab.com/support.

Bemærk! For yderligere oplysninger, inklusive avancerede installationsmuligheder og vejledning til manuel aktivering, så læs installationsvejledningen for Minitab 19 (findes kun på engelsk).

Hvis du løber ind i problemer under aktiveringen af Minitab-softwaren, skal du foretage følgende trin:

 1. Afinstaller alle tidligere versioner af Minitab, der i øjeblikket er installeret på din computer.
 2. Log på din webbutik (hvis du ikke allerede er logget på).
 3. Klik på linket Din konto/Ordrer, som du finder øverst til højre på siden.
 4. Klik på linket Vis oplysninger ud for ordren på dit Minitab-produkt for at komme til siden Ordreoplysninger.
 5. Hent og installer Minitab-softwaren fra linket på siden Ordreoplysninger. Den produktnøgle du bliver bedt om at indtaste ved installeringen, findes også på siden Ordreoplysninger.

Hvis du løber ind i problemer, så kontakt Minitabs teknisk support.

Hvis du bor i enten Indien eller Sri Lanka og vil købe Minitab-produkter, er følgende muligheder tilgængelige:

 • Klik her, hvis du vil hente den gratis 30-dages prøveversion.
 • Hvis du vil købe med din lokale valuta, skal du kontakte vores repræsentant i Indian, klik her
 • Sådan køber du med et kreditkort, klik her

Prøveversionen af Minitab kan ikke bruges sammen med virtualiseringssoftware såsom Parallels eller VMware Fusion. For at kunne bruge Minitab i dette miljø har du brug for at anskaffe en 30-dages-produktnøgle fra Minitabs teknisk support.

Minitabs teknisk support kan kontaktes på http://www.minitab.com/support.

Kontakt os

Hvis du ikke kunne finde en løsning på problemet ovenfor, så kontakt os.