Hjælp

Hvad er forskellen mellem Grundlæggende adgangsgaranti og Udvidet adgangsgaranti?

Grundlæggende adgangsgaranti følger gratis med de fleste ordrer som standard. Med den kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 31 dage efter købet af softwaren.

Med Udvidet adgangsgaranti kan man hente softwaren igen og se produktnøgler i 24 måneder efter købet af softwaren. Den kan bestilles for et mindre beløb.

Bemærk:

  • I visse tilfælde følger Udvidet adgangsgaranti automatisk gratis sammen med ordren i stedet for Grundlæggende adgangsgaranti. Tjek ordrekvittering hvis du ikke er sikker på, hvilken slags Adgangsgaranti der gælder for den ordre, du har lavet.
  • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nøgle(r) til overførsel. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nøgle.
  • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af licensen. Hvis du har købt en seks- eller tolv-måneders leje eller prøvesoftware, vil din licens stadig udløbe inden for det forventede tidsrum.
  • Noget software kan installeres på et begrænset antal maskiner (fx operativsystemer). Adgangsgaranti annullerer ikke den begrænsning.
  • Valgmuligheden Adgangsgaranti er ikke tilgængelig i alle webbutikker.
Se alle hjælpekategorier