Søg i hjælpeemner
Gennemse emner i hjælpen

Dine ordrer

Show All

Hvordan anmoder jeg om yderligere overforsler?

Du kan anmode om yderligere overforsler ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Sorg for at oplyse dit fulde navn og din e-mail-adresse sammen med dit ordrenummer.

Sadan finder du dit ordrenummer:

 1. Log pa det websted, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik pa linket Konto overst pa siden.
 3. Vælg den bestilte software i afsnittet Ordreoversigt, og klik pa linket Vis detaljer. Produktoplysningerne, herunder ordrenummeret, vises.

Bemærk! Nar du far flere overforsler, kan du hente softwaren igen (nar det er nodvendigt). Hvis du allerede har brugt din serienogle det tilladte antal gange, kan du dog ikke geninstallere softwaren. Det antal gange, serienoglen kan bruges, afhænger af udgiveren.

Hvordan kan jeg fa vist de varer, jeg har bestilt tidligere?

Sadan finder du tidligere bestilte varer:

 1. Log pa det websted, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik pa linket Konto overst pa siden.
 3. Klik pa linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt for at fa oplysninger om din ordre.

Din ordreoversigt vises i rækkefolge med din seneste ordre overst pa listen.

Kan jeg sende en kopi af min ordrekvittering via e-mail?

Ja, det er muligt at sende en kopi af ordrekvitteringen til dig selv eller en anden eller andre modtagere med e-mail.

Sådan sendes en kopi af kvitteringen via e-mail:

 1. Log på din webbutik, og klik på linket Din konto/dine ordrer øverst på siden.
 2. Find ordren i afsnittet Ordreoversigt, og klik på linket Vis detaljer ud for den. Det fører dig til din kvittering.
 3. Klik på knappen E-mail ordrekvittering i Ordreopsummeringen.
 4. Indtast e-mailadressen(-erne), som du vil sende kvitteringen til i feltet E-mailadresse. Hvis du sender til flere modtagere, så brug komma til at adskille e-mailadresserne.
 5. Klik på knappen Send.

Bemærk! Knappen E-mailordrekvittering er kun synlig, når ordren er afsluttet, og alle produktnøgler / aktiveringskoder / licensnumre er blevet hentet og udstedt. Hvis du vil sikre, at du får leveret vores system-e-mails, skal du sørge for, at noreply@kivuto.com er tilføjet på din e-mails hvidliste.

Overforsel og installation

Show All

Hvad er SDM (Secure Download Manager), og hvorfor har jeg brug for det?

Secure Download Manager (SDM) er et program til sikker overforsel af filer fra din webbutik. Nar du henter software fra en webbutik, der bruger SDM, bliver du bedt om at hente SDM og installere programmet pa din computer.

SDM giver sikre og effektive filoverforsler, især i forbindelse med filer, der er for store at hente i visse browsere. Du modtager al den software, du bestilte, pa sikker vis.

Funktioner

 • Genoptager uafsluttede eller afbrudte overforsler der, hvor de blev afbrudt.
 • Enkel installationsguide.
 • Flere filer kan overfores pa samme tid.
 • Du beslutter, hvornar du vil overfore.
 • Handterer nemt store filer (storre end 2 GB).
 • Sorger for, at dine filer er sikre, ved at benytte krypterede data.
 • Nem overforsel med et enkelt klik.

Du kan fa flere oplysninger om SDM ved at klikke pa linkene til de ofte stillede sporgsmal i vinduet Fa din software i fire nemme trin.

Hvordan henter og installerer jeg software med Secure Download Manager (SDM)?

Sadan henter og installerer du SDM:

 1. Log pa din webbutik med brugernavn og adgangskode.
 2. Afgiv ordren for softwaren. Nar ordren er fuldfort, vises siden Kvittering.
 3. For at hente softwaren skal du klikke pa knappen Start hentning. Vinduet Fa din software i fire nemme trin vises.
 4. Klik pa knappen Hent SDM (trin 1). Overforslen af SDM gar i gang.
 5. Folg trinnene for din browser for at hente SDM til din computer. Trinnene vil variere en smule afhængigt af din browser (trin 2).
 6. Find den fil, du har hentet, og start SDM.
 7. Klik pa knappen Hent SDX for ordren (trin 3). Afhængigt af din browser, abnes SDM-vinduet eventuelt, nar .SDX er overfort, eller du skal finde .SDX-filen, for du kan overfore softwaren (trin 4).
 8. Klik pa knappen Start hentning for hver vare for at overfore softwaren.

Du kan fa flere oplysninger om SDM ved at klikke pa linkene til de ofte stillede sporgsmal i vinduet Fa din software i fire nemme trin.

Hvor kan jeg finde et link til at hente den software, som jeg har bestilt?

Sadan finder du en link til softwaren:

 1. Log pa den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik pa linket Konto overst pa siden.
 3. Vælg den bestilte software i afsnittet Ordreoversigt, og klik pa linket Vis detaljer. Produktoplysningerne, herunder serienummeret, vises.
 4. Klik pa knappen Start hentning pa siden Kvittering i afsnittet Varer.
  • Hvis du tidligere har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i Secure Download Manager-vinduet. Ga til trin 6.
  • Hvis det er forste gang, du henter SDM, vises Secure Download Manager-installationsvinduet.
 5. Klik pa knappen Hent SDM. Overforslen af SDM gar i gang.
  • Du kan fa bestemte installationsinstruktioner til Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Apple Safari ved at klikke pa den pagældende fane i installationsvinduet til Secure Download Manager.
  • Nar du har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i vinduet i Secure Download Manager.
 6. Klik pa knappen Start for at begynde installationsprocessen.

  Bemærk! Der kan være mere end en fil, der skal hentes til din software.

Hvor mange gange ma jeg hente det samme produkt?

En overforsel er et element, der er blevet hentet fejlfrit. Du kan prove at hente det sa mange gange, du vil, men det vil kun tælle som en overforsel, nar den er gennemfort fejlfrit.

Som standard far du minimum to overforsler for at kunne gennemfore installationen af produktet.

Bemærk! Den anden overforsel er tilgængelig som en sikkerhedskopi i tilfælde af, at du skal geninstallere softwaren.

Hvis du stadig har brug for overforsler, kan du kontakte vores support ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp.

Hvorfor overføres min software ikke?

Hvis statuslinjen for overførslen ikke synes at bevæge sig efter 15-20 minutter, kan det skyldes en af følgende årsager:

 • Der kan være et problem med netværksforbindelsen. Sørg for, at computeren stadig er forbundet med internettet.
 • Trådløse forbindelser har lidt ventetid, som kan forårsage forvanskning under overførslen. Prøv at tilslutte modemmet eller routeren direkte med et netværkskabel og derefter starte overførslen igen.
 • Den brugte konto er eventuelt ikke autoriseret til at overføre software til din computer. Sørg for, at du er logget på med en konto, der har administrative rettigheder.
 • Nogle netværk, der bruges på skoler og kontorer, har et sikkerhedsprogram installeret. Prøv at overføre fra et andet netværk.
 • Aktiverede firewalls, antivirus- og antispyware-programmer kan forhindre overførslen. Prøv at afbryde sikkerhedsprogrammerne på computeren.

Bemærk: Deaktivering af antivirus/antispyware-software, mens man er tilsluttet internettet eller et lokalt netværk, kan give sikkerhedsproblemer og gøre computeren sårbar over for angreb. Aktivér denne software igen så hurtigt som muligt, efter overførslen er færdig.

Jeg har hentet en .img- eller .iso-fil. Hvad skal jeg gore nu?

IMG og ISO-billeder er billeder af fysiske medier, sasom cd-rom'er, dvd'er, floppydisketter osv., som indeholder alle filer og mapper i en bestemt pakke.

Hvis du vil installere en softwarepakke ud fra et billede, skal selve billedet forst "monteres" af operativsystemet. Dette kan gores ved at:

 • Brænde billedet direkte pa en dvd og sorge for at angive kildetypen som "billede". Nar billedets brændingsproces er færdig, kan det fysiske medie indsættes i en computer, som vil genkende det som enhver anden dvd. Dit drev skal være en dvd-brænder.
 • Brænde billedet direkte pa et USB-drev. Dette er især brugbart for de mennesker, som har netbooks eller andre computere uden dvd-brændere.

Bemærk! Ved at brænde filen til en disk som en "datadisk" ender du blot med en .img.- eller .iso-fil pa disken, som ikke kan bruges til installationen.

Nar du har monteret dit billede korrekt, kan du derefter starte softwareinstallationen.

 • En installation, der kan startes fra, betyder, at du skal genstarte computeren og starte den op med det startbare installationsmedie, du har oprettet.
 • En eksekverbar installation betyder, at du lancerer installationsprogrammet fra det monterede billede.

Du kan finde en detaljeret vejledning i at brænde og montere en IMG- eller ISO-fil under Arbejde med billedfiler. Dette dokument indeholder ogsa en specifik vejledning i at brænde billedet direkte pa et USB-drev.

Adgangsgarantier og backupdisks

Show All

Hvad er adgangsgaranti?

Adgangsgarantien beskytter din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r) og giver dig adgang til dem nar som helst fra 1 til 24 maneder fra den dag, hvor du afgiver ordren.

Du far  Grundlæggende adgangsgaranti sammen med de fleste ordrer, hvilket giver adgang til din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r) i 31 dage fra den dag, hvor ordren afgives, uden meromkostninger.

Du kan sikre, at din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r) er beskyttet i 24 maneder ved at kobe  Udvidet adgangsgaranti (hvis det er tilgængeligt) for et mindre belob. Det sikrer, at du har sikker adgang til din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r), saledes at du ikke behover at kobe en ny kopi af produktet eller betale yderligere gebyrer, hvis dit system skulle ga ned, eller du far en en ny computer, eller du skulle fa brug for at hente softwaren igen. I visse tilfælde følger Udvidet adgangsgaranti automatisk sammen med ordren gratis.

Hvis Udvidet adgangsgaranti ikke automatisk følger med ordren, så har du – efter 31 dage fra den dag du bestilte produktet – ikke længere adgang til din overførsel/dine overførsler og/eller nøgle(r). Hvis du har brug for at hente varen igen, skal du betale et hentningsgebyr for at fa adgang i 60 dage mere.

 

Bemærk:

 • Adgangsgarantien giver kun adgang til link(s) og nogle(r) til overforsel. Det betyder ikke, at du vil være i stand til at hente og installere softwaren et ubegrænset antal gange med den samme nogle.
 • Adgangsgarantien forlænger ikke varigheden af din licens. Hvis du har kobt en seks- eller tolv-maneders leje, vil din licens stadig udlobe inden for det forventede tidsrum.

 

Hvordan far jeg at vide, hvilken status min adgangsgaranti/mine adgangsgarantier har?

Sadan far du vist status for din adgangsgaranti/dine adgangsgarantier:

 1. Log pa det websted, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik pa linket Konto overst pa siden.
 3. I afsnittet Ordreoversigt vises den aktuelle adgangsgaranti for hvert produkt og den resterende tid, indtil adgangen udlober.

Hvad er Hentning af adgangsgaranti?

Hentning af adgangsgaranti er en tjeneste, som du kan kobe for et lille gebyr, hvis du er berettiget til det. Tjenesten giver dig mulighed for at gendanne din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r), efter at adgangen er udlobet. Efter kobet far du 60 dages ekstra adgang til alle udlobne produkter i din ordre.

Hvad sker der, nar min adgang udlober?

Nar din adgang udlober, har du ikke længere adgang til din overforsel/dine overforsler og/eller nogle(r). Hvis du køber tjenesten Hentning af adgangsgaranti (hvis den er tilgængelig), kan du gendanne adgang til den overførsel/de overførsler og/eller nøgle(r) for en bestilling, der er udløbet, i yderligere 60 dage for én fast pris.

Dækker adgangsgarantien hele min ordre?

Hvis du kober tjenesten Udvidet adgangsgaranti eller Hentning af adgangsgaranti, er alle berettigede varer i din ordre dækket. Du betaler kun et belob for at opgradere til Udvidet adgangsgaranti eller for at fa adgang, uanset antallet af varer i ordren.

Hvad er en backupdisk?

Hvis det produkt, du bestiller har mulighed for en backupdisk, så kan man for et mindre beløb få en fysisk kopi af den leverede software. Med denne kopi kan man geninstallere softwaren, hvis den slettes, eller computeren går ned eller udskiftes i fremtiden, under forudsætning af at man stadig har nøglekoden.

Hvis der findes en backupdisk til noget produkt, som du bestiller, og denne valgmulighed findes i dit område, så kan du tilføje den til din ordre fra siden  Shopping Cart.

 

Bemærk:

 • Muligheden for en backupdisk findes ikke i alle lande pga. leveringsbegrænsninger. Afhængigt af regionen er der måske ikke mulighed for at tilføje en backupdisk til ordren.
 • Backupdisken indeholder kun den software, du købte. Den indeholder ikke nogen ekstra produkter eller en kopi af din oprindelige produktnøgle. Sørg for at notere nøglen og forretningen på et sikkert sted.

Skal jeg betale for leveringsgebyr for backupdiske?

Der er ingen ekstra gebyrer for levering af en backupdisk. Alle omkostninger i forbindelse med leveringen er inkluderet i grundprisen for backupdisken.

Bemærk: Levering af en backupdisk tager normalt 7 til 14 forretningsdage i Nordamerika og mellem 10 og 18 forretningsdage i andre områder. Disse tidsrammer kan variere afhængigt af det præcise leveringssted. Desuden kan backupdiske ikke leveres i alle lande på nuværende tidspunkt.

Hvem kan jeg kontakte ang. spørgsmål om min sikkerhedskopidisk?

Alle spørgsmål og anmodninger om support ang. sikkerhedskopidiske rettes til support@kivuto.com.

Microsoft Office 365 University

Show All

Hvad er Microsoft Office 365 University?

Office 365 University er den seneste udgave af de applikationer, som du kender og elsker, plus cloud-service, således at du kan have Office, hvor og når du har brug for det. Kvalificerede studerende kan bare logge på og få adgang til deres Office filer, applikationer og indstillinger praktisk talt alle steder fra.

Office 365 University findes som et abonnement med fire års service for en engangsbetaling. Microsoft og forhandleren af Office 365 siger til, når det er tid til at forny.

Bemærk!Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University?

Nuværende studerende, medarbejdere og undervisere ved en videregående uddannelsesinstitution (fx college, universitet, fagskole, erhvervsskole, videnskabelig eller teknisk skole) er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University. Alumner, folkeskoleelever og alle andre, der ikke aktuelt er i gang med en videregående uddannelse, er ikke kvalificerede.

Du vil blive spurgt om at lade Microsoft kontrollere, at du er berettiget, når du har bestilt dette produkt. Det er først efter denne verifikation, at du kan aktivere og bruge softwaren.

Jeg har bestilt Microsoft Office 365 University. Hvordan installerer og aktiverer jeg det?

For at hente Office 365 University, som du købte, skal du klikke på et særligt link, der gives på webbutikkens side om ordreinformationer, som kun kan tilgås i sektionen "Din konto/Ordrer > Ordreoversigt > Vis detaljer". Du vil blive spurgt om at lade Microsoft kontrollere din akademiske berettigelse for at kunne bruge softwaren. Når dette er gjort, følges instruktionerne på skærmen for at installere Office på den PC eller Mac, som du vil installere softwaren på.

Office 365 University kan installeres på PC eller Mac platforme. Sprog kan vælges på Microsoft Offices indløsningsside.

Bemærk! Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Kan jeg bruge Microsoft Office 365 University på min Mac?

Ja. Udgaven af Microsoft Office 365 University, der findes i webbutikken, kan installeres på enten en Mac eller en PC, forudsat at systemkravene er opfyldt.

Bemærk! Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Kan jeg installere Microsoft Office 365 på mere end en computer?

Ja. Du kan installere Microsoft Office 365 på to (2) computere. Men begge installeringer skal udføres på den samme platform. Med andre ord softwaren kan installeres på to PC'er eller på to Macs, men ikke på en PC og en Mac.

Bemærk! Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Hvad sker der, når mit abonnement udløber? Hvordan kan jeg fortsætte med at arbejde med mine dokumenter?

Når udløbsdatoen nærmer sig, modtager du en besked i Office applikationer og via e-mail, som advarer om det kommende udløb. Når dit Office 365 abonnement udløber, går Office softwareapplikationerne ind i en reduceret funktionalitetstilstand, hvilket betyder, at du kan se og udskrive dokumenter, men du vil ikke være i stand til at oprette nye dokumenter eller redigere eksisterende dokumenter.

For at vende tilbage til fuld Office funktionalitet kan du købe et nyt abonnement eller en anden udgave af Office fra Office.com eller en deltagende forhandler. Du kan også vende tilbage til en ældre udgave af Office eller bruge gratis Office Web Apps på SkyDrive til grundlæggende redigering.

Abonnenter modtager også opgraderede udgaver samt brugerettigheder over flere PC'er eller Macs og udvalgte mobile anordninger.

Bemærk! Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Hvem leverer teknisk support for Microsoft Office 365?

Ret alle henvendelser om support for dette produkt til Microsoft gennem support-kontaktnummeret for dit område:

 • USA: 866-425-3959.
 • Tyskland: (0)180 5672 255
 • Frankrig: 08-05-54-05-94
 • Andre: Klik her for at finde support-kontaktinformationer for dit område.

Bemærk! Inden du bestiller dette produkt, så læs Hvem er kvalificeret til at bruge Microsoft Office 365 University? Det er kun brugere, der opfylder disse betingelser, der kan aktivere og bruge dette produkt.

Forsendelse og levering

Show All

Hvordan får jeg leveringen?

Det produkt, du har bestilt, sendes direkte til dig på den adresse, du angiver. Følgende betingelser gælder:

 • Leveringsoplysninger
  • Ordrer sendes efter bedste formåen. Alle leveringstider er estimerede, og DEN FORVENTEDE LEVERINGSTID GARANTERES IKKE.
  • Forsendelserne kan være begrænset til specifikke placeringer.
  • Speditøren kan ikke acceptere særlige instruktioner for forsendelsen. Pakken kan ankomme når som helst mellem kl. 8.00 og 18.00 på det angivne sted.
  • Sporingsoplysninger er desværre ikke tilgængelige for leveringer.
 • Refusion, annulleringer og restordrer
  • Der gives INGEN REFUSION på NOGEN genstand, som er købt via. dette websted.
  • Vi kan ikke annullere forsendelse af en ordre, da den behandles straks for at opnå hurtigere afsendelse.
  • Du har selv ansvaret for at læse alle systemkrav og yderligere produktoplysninger på udgiverens websted, før du køber produktet.
  • Du har ansvaret for eventuelle fejl i de under købet angivne forsendelses- og faktureringsoplysninger, som resulterer i forsinkelse af forsendelsen og yderligere forsendelsesomkostninger, hvis det er relevant.
  • Bestilte varer i restordre behandles i den rækkefølge, de modtages, når varen igen er på lager. Ordrer sendes kun, når ordren er komplet.

Jeg har modtaget et forkert produkt. Hvad skal jeg gore?

Hvis du har modtaget det forkerte produkt, bedes du kontrollere ordrekvitteringen for at sikre dig, at det korrekte produkt er blevet bestilt. Hvis det produkt, du har modtaget, ikke stemmer overens med beskrivelsen pa ordrekvitteringen, kan du kontakte vores support ved at klikke pa linket Kontakt os nederst pa siden Hjælp, sa det korrekte produkt bliver sendt med det samme.

Sadan far du vist dine ordreoplysninger og din status:

 1. Log pa det websted, hvor du kobte softwaren med dit brugernavn og din adgangskode.
 2. Klik pa linket Konto overst pa siden.
 3. Find produktet i afsnittet Ordreoversigt, og kontroller, at du modtog den vare, du bestilte.

Bemærk! Kivuto Solutions Inc. er distributør af nogle eller alle produkter, som tilbydes på dette websted. Som forbruger har du ansvaret for at sikre, at de valgte genstande samt forsendelsesadressen i forbindelse med postordren er korrekte. Kivuto Solutions er ikke ansvarlig for fejlbestilling af produkter pga. ligheder i navn og/eller produktbeskrivelser. Som slutbruger er det dit ansvar at bestemme version, produktnavn, systemkrav samt andre krav, som gælder for ethvert produkt, før du afslutter din ordre.

Fejlmeddelelser

Show All

Meddelelse om ugyldig nøgle

Der er flere forskellige meddelelser, der angiver, at du muligvis har en ugyldig nøgle. Disse meddelelser vises muligvis.

Du modtager fejlmeddelelsen "ugyldig", hvis:

 • du allerede har en prøveversion af softwaren installeret. Du skal først afinstallere prøveversionen og derefter installere den nye software.
 • Der var en slåfejl, da du indtastede produktnøglen ved installeringen/aktiveringen. Det anbefales, at du kopierer og indsætter produktnøglen snarere end at indtaste den.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte vores support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på siden Hjælp.

Udgiveren kunne ikke kontrolleres. Er du sikker pa, at du vil kore denne software?

Nar du klikker pa overforselsknappen, kan det ske, at du ser fejlmeddelelsen Udgiveren kunne ikke kontrolleres. Er du sikker pa, at du vil kore denne software?, hvis der er antivirussoftware installeret pa din computer. Denne meddelelse forekommer ofte, nar der kores en eksekverbar (.exe) fil, mens antivirussoftwaren er i gang.

Hvis du vælger ikke at kore filen med det samme, kan du gemme filen pa din computer og kore den senere.

Windows 8.1

Show All

Hvordan opgraderer jeg til Windows 8.1?

Fremgangsmåden for at opgradere til Windows 8.1 afhænger af hvilket operativsystem du opgraderer fra.

Nuværende operativsystem Hvordan man opgraderer:
Windows 8

Gå til www.Windows.com for at få en gratis opgradering

Windows 7

Se: Opgradering til Windows 8.1: Vejledning for Windows 7 brugere (Kun tilgængeligt på engelsk).

Windows Vista / Windows XP
Se: Jeg kører i øjeblikket med Windows Vista eller XP på computeren. Kan jeg opgradere til Windows 8.1?
Mac OS
 1. Køb og installer skrivebordsvirtualiseringssoftware, så du kan køre med Windows på din Mac (fx Parallels).
 2. Køb og installer hele udgaven af Windows 8.1 til Mac-brugere.

Bemærk! Du kommer til at miste alle Windows-indstillinger, apps og personlige filer under installeringen af Windows 8.1 for Mac.

 

Jeg kører i øjeblikket med Windows Vista eller XP på computeren. Kan jeg opgradere til Windows 8.1?

Windows Vista, Windows XP og alle andre tidligere udgaver af Windows kan ikke opgraderes til Windows 8.1

Brugere af Windows Vista/XP skal først købe og installere hele udgaven af Windows 8 og derefter gå til www.Windows.com for at få den gratis opgradering til Windows 8.1.

Bemærk! Du kommer til at miste alle Windows-indstillinger, apps og personlige filer under installeringen af Windows 8. Sørg for, at computeren opfylder alle nødvendige systemkrav.

Er der mulighed for, at jeg kan beholde mine filer, indstillinger og apps efter installeringen af Windows 8.1?

Hvad du kan beholde efter opgradering til Windows 8.1 afhænger af hvilken udgave af Windows du opgraderer fra.

Hvis du opgraderer fra ... Kan du beholde ...
Windows 8 Windows-indstillinger, personlige filer og de fleste apps.
Windows 7 Kun personlige filer
Windows Vista / XP Se under Jeg kører i øjeblikket med Windows Vista eller XP på computeren. Kan jeg opgradere til Windows 8.1?

 

Hvor kan jeg få teknisk support til Windows 8.1?

Support til Windows 8.1 leveres af Microsoft. Klik her for at finde Microsofts support-kontaktinformationer for dit område.

Bemærk! Opgraderingen til Windows 8.1 kommer med 90 dages gratis support fra Microsoft. Denne periode på 90 dage begynder, når du installerer og aktiverer Windows 8.1. Telecom eller andre adgangsgebyrer kan dog gælde.

Windows 8: Generelle spørgsmål

Show All

Hvad skal jeg gøre inden opgradering til Windows 8?

Ligesom ved enhver anden softwareopgradering, så anbefaler Microsoft, at man laver en sikkerhedskopi af ens personlige filer, inden man opgraderer sin pc. Det kan være nødvendigt at ajourføre ens drivere efter installeringen.

Er Windows 7 berøringsfølsomme pc'er kompatible med Windows 8?

Kunder med berøringsfølsomt hardware, der ikke specifikt er designet til Windows 8, men som overholder Windows 7-certificering, vil opleve berøringsfølsomhed, der er mindst lige så god som på Windows 7. Da Windows 8 berøring kræver højere følsomhed og præcision, giver pc'er med certificeret Windows 8-berøringen meget bedre oplevelse med skærmtastatur og brug af visse kontrolknapper end Windows 7 certificerede pc'er. Fx kan berøringsskærme, der understøtter mindre end 5 samtidige berøringspunkter, ikke aktivere visse Windows 8-funktioner og applikationer.

Er Windows Media Center inkluderet i Windows 8 Pro?

Kunder, der vil installere Windows Media Center, skal købe Windows 8 Media Center-pakken via Tilføj funktionen efter at have opgraderet til Windows 8 Pro.

Virker dvd-spilleren efter opgradering til Windows 8?

Hvis din pc kører på Windows 7, har du mulighed for at vælge at beholde den eksisterende afspilningssoftware ved opgradering til Windows 8. Hvis din pc kører på XP eller Windows Vista, skal du installere en tredjeparts afspilningssoftware. Ellers skal du købe en tredjeparts afspilningssoftware efter opgraderingen for at spille dvd'er. En alternativ løsning er at købe Windows 8 Media Center-pakken efter opgraderingen. Med denne pakke kan man afspille dvd'er.

Hvad er den mindste skærmopløsning for Windows 8?

For at få adgang til Windows Store og downloade og køre apps, skal skærmopløsningen være mindst 1024 x 768. Du har også brug for denne skærmopløsning for at køre apps, der er indbygget i Windows 8. For at snappe apps, skal man have en skærmopløsningen på mindst 1366 x 768.

I hvilke lande og på hvilke sprog er opgradering til Windows 8 tilgængelig?

Tilbuddet gælder for følgende lande:

Afghanistan Kroatien Irland Marokko Sydafrika
Albanien Cypern Israel Mozambique Spanien
Algeriet Tjekkiet Italien Namibia Sri Lanka
Andorra Danmark Elfenbenskysten Holland St. Kitts og Nevis
Angola Djibouti Jamaica Ny Kaledonien St. Lucia
Anguilla Dominica Japan New Zealand Swaziland
Argentina Dominikanske Republik Jordan Nicaragua Sverige
Armenien Ecuador Kasakhstan Nigeria Schweiz
Aruba Egypten Kenya Norge Taiwan
Australien El Salvador Sydkorea Oman Tadsjikistan
Østrig Estland Kuwait Pakistan Thailand
Aserbajdsjan Færøerne Kirgisistan Panama Trinidad og Tobago
Bahamas Finland Letland Peru Tunisien
Bahrain Frankrig Libanon Filippinerne Tyrkiet
Belgien Fransk Guyana Liechtenstein Polen Amerikanske Jomfruøer
Bermuda Georgia Litauen Portugal Uganda
Bosnien-Hercegovina Tyskland Luxembourg Puerto Rico Ukraine
Brazilien Ghana Macau SAR Qatar Forenede Arabiske Emirater
Britiske Jomfruøer Gibraltar Makedonien Reunion Storbritannien
Brunei Grækenland Malawi Rumænien USA
Bulgarien Grønland Malaysia Rusland Uruguay
Cambodja Grenada Maldiverne Rwanda Usbekistan
Canada Guam Mali San Marino Vatikanstaten
Kap Verde Honduras Malta Saudi Arabien Venezuela
Caymanøerne Hongkong S.A.R. Martinique Senegal Vietnam
Chile Ungarn Mexico Serbien  
Kina Island Monaco Singapore  
Columbia Indien Mongoliet Slovakiet  
Costa Rica Indonesien Montenegro Slovenien  

 

Windows 8 kan downloades på følgende sprog

Arabisk

Finsk

Portugisisk

Brasiliansk Portugisisk

Fransk

Rumænsk

Bulgarsk

Tysk

Russisk

Kinesisk (forenklet)

Græsk

Serbisk (latin)

Kinesisk (traditionelt)

Hebraisk

Slovakisk

Traditionelt kinesisk (HK)

Ungarsk

Slovensk

Kroatisk

Italiensk

Spansk

Tjekkisk

Japansk

Svensk

Dansk

Koreansk

Thai

Hollandsk

Lettisk

Tyrkisk

Engelsk USA

Litauisk

Ukrainsk

Engelsk UK

Norsk

 

Estisk

Polsk

 

 

Overførsel og installering af Windows 8

Show All

Generelle overførselsinstruktioner

Følg disse trin med den computer, som du vil installere Windows 8 på.

 1. Vælg Download nu på siden med ordreoplysninger eller i bekræftelses-e-mailen for at begynde overførslen.
 2. Internetbrowseren beder dig eventuelt om at tillade en overførsel. Hvis du bliver spurgt, så tillad overførslen.
 3. Indtast produktnøglen, der kom sammen med bekræftelses-e-mailen, og følg instruktionerne online for at overføre og installere Windows 8.

Bemærk! Hvor langt overførslen er nået, og hvor lang tid der er tilbage, vises afhængigt af din internetforbindelse. Du kan midlertidigt stoppe eller genoptage overførslen når som helst. Når overførslen er færdig, kan den installeres straks eller senere.  Hvis du fortsætter med installeringen, bliver du spurgt, om "hvad du vil beholde", den beder dig kontrollere om der er nogen blokerende problemer inden installeringen, og lader dig starte installeringen nu eller senere.

Hvordan vælger jeg, hvilket sprog jeg vil installere?

Windows 8 download matcher samme sprog som det aktuelle Windows operativsystem (OS), hvis det er tilgængeligt. Hvis OS-sproget ikke tilbydes, kan man vælge mellem andre tilgængelige sprog på markedet. Hvis du tidligere har installeret en sprogpakke oven på Windows operativsystemet, skal du geninstallere sprogpakken i Windows 8.

Kan jeg opgradere fra 32-bit-udgaven af Windows til 64-bit-udgaven af Windows 8 eller fra 64-bit-udgaven af Windows 8 til 32-bit-udgaven af Windows?

Det er ikke muligt at opgradere fra 32-bit til 64-bit OS med Windows Upgrade Assistant.

Hvor mange pc'er kan jeg installere Windows 8 på?

Windows 8 kan installeres på én pc.

Hvad nu hvis overførslen stopper eller afbrydes, inden den er færdig?

Hvis download-skærmen lukkes, skal du kigge efter "Windows8-setup.exe"-ikonet på computerens skrivebord (eller i Startmenuen) og dobbeltklikke på det for at genoptage overførslen.

Hvis internetforbindelsen afbrydes, så starter overførslen automatisk igen, når forbindelsen genetableres.

Hvis du har en strømafbrydelse, skal du dobbeltklikke på Download Windows-ikonet på computerens skrivebord, når du har strøm igen for at genoptage overførslen.

Hvor længe varer overførslen?

Den anslåede tid til overførslen varierer afhængigt af internetforbindelsen og andre faktorer (fx computer, sted m.m.). I gennemsnit varer overførslen 30-90 minutter. Visse kunder kan dog opleve længere overførselstider.

Priser og fakturering

Show All

Hvad er mine betalingsmuligheder?

Vi accepterer betaling med kreditkort (Visa, MasterCard og American Express). Det er også muligt at bruge PayPal til at betale med kreditkort.

Nogle af disse betalingsmetoder understøtter ikke alle valutaer, derfor kan deres tilgængelighed afhænge af, hvilken slags valuta, du foretager betalingen i. Følgende er en liste over valutaer og deres tilgængelige betalingsmetoder.

Bemærk: Din webbutik understøtter måske ikke alle valutaerne på listen.

Valuta Visa Mastercard AMEX PayPal Express
Australske dollars X X   X
Britiske pund X X   X
Canadiske dollars X X   X
Danske kroner       X
Euro X X   X
Japanske yen X X   X
Newzealandske dollars       X
Singapore dollars       X
Svenske kroner       X
Schweizerfranc       X
US dollars X X X X

Din organisation understøtter muligvis også faktureringskoder eller indkøbsordrer. Hvis disse betalingsmetoder understøttes, vil du få mulighed for at vælge denne metode.

Hvordan figurerer belobet pa mit kreditkortudtog?

Hvis du har købt software fra OnTheHub eStore eller din egen organisations webbutik, figurerer det som Kivuto Solutions Inc. og ikke med organisationens navn på kontoudtoget.

Hvis du ikke er sikker på, hvad beløbet dækker over, kan du kontakte vores support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på siden Hjælp.

Hvornar hæves pengene pa min konto?

Hvis din kontostatus er verificeret, hæves pengene pa dit kreditkort, nar du har bekræftet, at du vil kobe den viste software, og har trykket pa knappen Ga videre med ordren i slutningen af processen ved kassen.

Hvis din kontostatus er ikke verificeret, forbliver ordren i venteposition i syv dage, indtil du verificerer din status hos os. Hvis du ikke verificerer din konto, annulleres ordren, og den afventende kreditkortbetaling annulleres.

Politikker og sikkerhed

Show All

Brugervilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Ved at browse gennem dette websted er du indforstået med, at du har læst og forstået følgende Brugervilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger i sin helhed, inklusive alle ajourføringer, der slås op på webstedet fra tid til anden. Kivuto Solutions Inc. forbeholder sig ret til efter eget forgodtbefindende at revidere sine Brugervilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger ved at opdatere denne udgivelse.

 1. Hvilke oplysninger indsamler I om mig?
 2. Hvordan indsamler og bruger I personlige oplysninger?
 3. Hvordan kan jeg få adgang til, opdatere eller slette mine personlige oplysninger?
 4. Hvordan indsamler og bruger I oplysninger, der ikke er personlige?
 5. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger anvendes til at beskytte mine oplysninger?
 6. Hvor vil mine oplysninger blive behandlet?
 7. Hvad er jeres e-mail-politik?
 8. Hvad med ændringer i politikken til beskyttelse af personlige oplysninger?
 1. Hvilke oplysninger indsamler I om mig?

  Der kan både blive indsamlet personlige oplysninger og oplysninger, som ikke er personligt identificerbare, om hver enkelt besøgende fra dette websted. Den type oplysninger, der indsamles, afhænger af dine handlinger og din interaktion med webstedet.

  Personlige oplysninger
  Personlige oplysninger indsamles kun, når du frivilligt sender disse oplysninger, når der er behov for det, som fx ved kontrol af tilknytning til en uddannelsesinstitution eller oprettelse af en konto. Eventuelle personlige oplysninger, som du deler med os, holdes fortrolige. Hverken dit navn eller andre data, som kan identificere dig, sælges eller deles med nogen anden tredjepart, medmindre det er nødvendigt for udførelse eller tilbagebetaling af din ordre eller service. Der er flere oplysninger om denne brug senere i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

  Ikke-personlige oplysninger
  Ikke-personlige oplysninger indsamles ved hjælp af vores webstedsteknologi med henblik på at skabe en mere personligt tilpasset og relevant oplevelse under dit besøg. Oplysningerne giver os desuden mulighed for at forbedre webstedets funktionalitet, så du får en bedre betjening.

 2. Hvordan indsamler og bruger I personlige oplysninger?

  Indsamling af personlige oplysninger
  Personlige oplysninger kan indsamles ved tilmelding, bestilling og fakturering, kontakt med kundeservice, eller hvis du deltager i en konkurrence. Personlige oplysninger deles aldrig på måder, der ikke er relateret til de metoder, der er beskrevet nedenfor, uden at du på forhånd bliver informeret om hensigten med det, og du vil desuden få mulighed for at framelde dig eller på anden måde forbyde sådanne ikke-relaterede anvendelser.

  Registrering
  Ved registreringen vil du blive bedt om navn og e-mailadresse for at kunne godkende og verificere. Disse trin kan være nødvendige for at sikre, at du identificeres korrekt og godkendes som en kvalificeret bruger. Visse tilbud og reklamer på dette websted kan være begrænset til medlemmer af visse organisationer, og ved at oplyse din e-mailadresse og efterfølgende få din konto verificeret kan du benytte dig af disse tilbud og reklamer.

  Bestilling og fakturering
  Når du afgiver en ordre, kan den være nødvendigt, at du oplyser dine kreditkortoplysninger sammen med de tilsvarende forsendelsesoplysninger. Disse oplysninger kan være nødvendige for at udføre din ordre. Dine kreditkortoplysninger lagres ikke på vores server, men sendes blot videre til kreditkortbehandlingssystemet for at blive bekræftet. Du kan også blive bedt om navn og e-mailadresse for at oprette en online kvittering, og således at vi kan sende dig e-mails i forbindelse med bestillingen.

  Kundeservice
  Der kan indsamles personlige identificerbare oplysninger, hvis du rapporterer et problem eller indsender en forespørgsel til vores kundeserviceteam. En journal for denne korrespondance kan føres for at give dig den bedst mulige kundeservice.

  Deltagelse i en konkurrence eller et reklamefremstød
  Derudover kan der indsamles oplysninger fra dig ved tilmelding til konkurrencer eller lignende reklamefremstød, når du frivilligt vælger at deltage. Alle konkurrencer har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, som kan ses i konkurrenceafsnittet på webstedet OnTheHub.

  Brug af personlige oplysninger
  Dine personlige oplysninger sælges, handles eller udlejes ikke til andre.

  Vi ansætter andre betroede virksomheder til at udføre visse funktioner på vores vegne, inklusive ordreudførelse og -levering samt kreditkortbehandling. Disse virksomheder har adgang til de personlige oplysninger, der er nødvendige for at udføre deres funktioner, men de har ikke tilladelse til at anvende dine personlige oplysninger til noget andet formål.

  Derudover deles oplysninger i forbindelse med bestillingen af et produkt med leverandøren af det specifikke produkt til garanti- og support-formål. Det kan inkluderer dit navn, dato på ordren og det købte produkt.

  Hvis du har spørgsmål om, hvordan en af vores forretningspartnere eller leverandører bruger oplysningerne om dig, bør du kontakte dem direkte.

 3. Hvordan kan jeg få adgang til, opdatere eller slette mine personlige oplysninger?

  Brugere har mulighed for at rette eller ændre enhver oplysning eller præference i deres kontoprofil. Brugere kan når som helst ændre disse oplysninger, hvis de er logget ind.

  Du kan deaktivere eller slette din konto, men det vil resultere i begrænset adgang til områder på webstedet, der kun er for medlemmer. Alle købshistorikoplysninger vil dog forblive i beskyttede, permanente optegnelser.

 4. Hvordan indsamler og bruger I oplysninger, der ikke er personlige?

  Vi anvender teknologier som fx cookies, pixel tags ("pixels") og lokal datalagring for at levere, sikre og forstå produkter, ydelser og reklamer på eller af vores sider.

  Indsamling af ikke-personlige oplysninger
  Din kontrolstatus indsamles, når du registrerer dig via en af vores godkendelsestjenester. Den deraf følgende status er ikke-personlige oplysninger, og de opbevares for det tilfælde, at du behøver at verificere din status igen i fremtiden.

  Ikke-personlige oplysninger indsamles ved hjælp af teknologi som f.eks. cookies. "Cookies" er små mængder oplysninger, som gemmes af browseren på dit lokale datalager. De oplysninger, der indsamles ved hjælp af denne teknologi, er udelukkende ikke-personlige og giver os mulighed for at optimere din interaktion med webstedet.

  Brug af ikke-personlige oplysninger
  Cookies gør det muligt at overvåge kunders trafikmønstre og brug af webstedet i generelle træk for at hjælpe til med at udvikle og forbedre design, layout og effektivitet på webstedet. Ved at kende disse mønstre kan vi levere mere relevant indhold til dig og forbedre forholdet til kunderne. Desuden bruges de indsamlede oplysninger til skabe målrettede kommunikationer, der tilbyder dig en mere personlig og tilpasset oplevelse. Cookies sparer dig også tid, fordi de husker dine personlige indstillinger.

  Bemærk, at alle oplysninger kun indsamles og analyseres i aggregeret form. Kontroller, at cookies er aktiveret i browseren for at sikre, at dette websted fungerer korrekt.

   

  Kivuto Solutions Inc. kan bruge tredjepartspartnere inden for reklameteknologi til at levere relevante reklamer til dig på websteder uden for vores netværk Reklameteknologipartneren leverer sporingsteknologi til os (fx. en cookie), som vi føjer til din browser. Dette giver os mulighed for at sende meget relevante reklamer til dig på deres partnerwebsteder i henhold til dine aftaler med dette websted. Hvis du vil vide mere om denne proces eller ønsker at framelde dig, skal du kontakte os.

   

  Sådan styres cookies
  Der findes browserkontrolknapper, med hvilke du kan tillade, blokere eller slette cookies. For at styre de cookies, som dette websted og andre bruger, kan du gå til følgende websted for at få instruktioner: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Block-or-allow-cookies

  Bemærk: Når du justerer indstillingen for cookies, så sættes alle indstillinger og præferencer ud af funktion. Brug af webstedet og det funktionalitet er genstand for ændringer, inklusive evnen til at købe visse produkter og se indhold på webstedet.

 5. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger anvendes til at beskytte mine oplysninger?

  Dine oplysninger beskyttes både under overførsel og opbevaring. Dine konto- og profiloplysninger er beskyttet med adgangskode, således at du og kun du har adgang til disse personlige oplysninger. Under købet krypterer den sikre serversoftware (SSL) alle oplysninger, du angiver, før de sendes. Som sådan beskyttes alle kundedata mod uautoriseret adgang på systemets sikre servere.

 6. Hvor vil mine oplysninger blive behandlet?

  Kivuto Solutions Inc.er en canadisk virksomhed med kontorer på adressen 987a Wellington Street, Ottawa, Ontario, Canada.. De fleste websteder eller webbutikker som leveres af Kivuto befinder sig på servere i USA, men placeringen af vores servere kan ændres fra tid til anden. Dine oplysninger kan blive lagret på servere i USA, Canada eller et andet land.

  Derudover kan Kivuto Solutions Inc. overføre dine personlige oplysninger til sine partnere, tjenesteudbydere, producenter, licensgivere, leverandører og andre, som befinder sig i USA, Canada eller et andet land, til de formål, som er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

  Love og krav vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger varierer fra land til land. Du skal imidlertid vide, at uanset hvor dine oplysninger indsamles, bruges, overføres eller lagres, vil de, hvis de er indsamlet via dette websted, være beskyttet af vilkårene i denne Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og eventuelle meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger, som gælder for dig.

  Ved at sende dine personlige oplysninger til os via dette websted accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i USA, Canada eller et hvilket som helst andet land i verden.

 7. Hvad er jeres e-mail-politik?

  Kivuto Solutions Inc. overholder til fulde den amerikanske CAN-SPAM Act fra 2003.Vi vil ikke dele, sælge, udleje, bytte eller autorisere nogen tredjepart til at bruge din e-mailadresse til kommercielle formål uden din tilladelse. Hvis du mener, du fejlagtigt har modtaget en e-mail fra os, skal du kontakte feedback@Kivuto.com.

  Du kan modtage en eller flere af følgende e-mails fra Kivuto Solutions.

  E-mails i forbindelse med konto og service
  Kivuto Solutions Inc. forbeholder sig ret til at sende dig e-mails angående din kontos status. Det inkluderer ordrebekræftelse, meddelelser om fornyelse/udløb, meddelelser om problemer med kreditkort, andre e-mails om transaktioner og meddelelser om store ændringer til ydelser fra webstedet og/eller vedr. vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du er tilmeldt online diskussioner eller andre ydelser, kan du modtage e-mail, der specifikt drejer sig om din deltagelse i de aktiviteter.

  E-mail-nyhedsbreve
  Kivuto Solutions Inc. og OnTheHub tilbyder flere nyhedsbreve via e-mail. Du vil kun modtage disse, hvis du tidligere har valgt at accepterer den slags kommunikationer. Hvis du ikke længere ønsker at modtage et konkret nyhedsbrev, skal du følge instruktionerne for "framelding", som findes nederst på hvert nyhedsbrev.

  E-mails med reklame
  Kivuto Solutions Inc. og OnTheHub kan periodisk sende e-mailbeskeder til dig om produkter og ydelser, som vi mener du vil være interesseret i (hvis du tidligere har valgt at accepterer den slags kommunikationer.) Du kan vælge ikke at modtage beskeder i fremtiden ved at følge instruktionerne for "framelding", som findes nederst på hvert nyhedsbrev.

  E-mails med spørgeskemaer
  Vi kan sende dig e-mails, der indbyder dig til at deltage i forbrugerundersøgelser, som beder om tilbagemeldinger om vores ydelser og eksisterende eller mulige produkter og ydelser samt oplysninger til bedre forståelse for vores brugere. Forbrugerundersøgelser hjælper os i stor grad med at forbedre vores ydelser, og alle oplysninger, som vi modtager gennem disse undersøgelser, bruges kun internet. Oplysningerne kan kun deles med tilknyttede tredjeparter i samlet form.

  HTML E-mail
  Hvis du tilmelder dig til modtagelse af e-mails fra os (Kivuto Solutions og/eller OnTheHub) vil du modtage e-mails både i almindeligt tekstformat og i HTML-format (med billeder). Hvis du valgte at se vores e-mail i HTML-format, kan vi placere et enkelt-pixel .gif for at afgøre om læsere så e-mailen eller ej. Denne proces efterlader ikke nogen oplysninger på din computer, og den samler heller ikke oplysninger fra computeren. Vi kan kun dele disse data med andre tredjeparter i samlet form for at forbedre kvaliteten af disse e-mails og de tilbud, vi sender ud.

  E-mails fra dig
  Hvis du sender os e-mails, skal du være opmærksom på, at oplysninger, der gives i e-mails, måske ikke er krypterede og dermed kan være tilgængelige for andre. Vi anbefaler, at du er forsigtig, når du beslutter dig for at give personlige eller fortrolige oplysninger i e-mails. Vi bruger din e-mailadresse til at svare direkte på dine spørgsmål eller kommentarer.

 8. Hvad med ændringer i politikken til beskyttelse af personlige oplysninger?

  Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger kan ændres når som helst. Eventuelle ændringer vises på denne webside. Oplysninger, indsamlet under en gældende version af denne politik, behandles i overensstemmelse med den pågældende version.

  Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andre anliggender, kan du kontakte vores support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på siden Hjælp.

Hvordan er returneringspolitikken?

Desværre er der INGEN REFUSION eller OMBYTNING af NOGEN varer, som er bestilt gennem Kivuto-websteder. Alle salg er endelige. Nar du afgiver din ordre, skal du sikre dig, at du har valgt det rigtige produkt, og at du har læst alle de angivne systemkrav.

Vi kan heller ikke tilbyde at bytte eller give pengene tilbage, da licensnoglerne, som sendes/udgives sammen med softwaren, ikke kan returneres til vores udgivere.

Bemærk! Kivuto Solutions Inc. er distributør af nogle eller alle produkter, som tilbydes på dette websted. Som forbruger har du ansvaret for at sikre, at de valgte genstande samt forsendelsesadressen i forbindelse med postordren er korrekte. Kivuto Solutions er ikke ansvarlig for fejlbestilling af produkter pga. ligheder i navn og/eller produktbeskrivelser. Som slutbruger er det dit ansvar at bestemme version, produktnavn, systemkrav samt andre krav, som gælder for ethvert produkt, før du afslutter din ordre.

Sikker handel

Din kobsoplevelse er sikker. Du skal aldrig bekymre dig om kreditkortsikkerhed pa dette websted. Alle transaktioner, som du foretager her, er 100 % sikre. Det betyder, at du ikke betaler, hvis der foretages uautoriserede debiteringer pa dit kreditkort, fordi du har handlet her.

De store kreditkortselskaber har udarbejdet PCI-overensstemmelsesstandarder (Payment Card Industry) for at beskytte personlige oplysninger samt af sikkerhedshensyn, nar transaktioner behandles ved hj?lp af et betalingskort. Vi overholder PCI-overensstemmelsesstandarderne for datasikkerhed, sa du ikke behover at spekulere over, om dine personlige og okonomiske oplysninger er sikre.

Vores websted benytter SSL eller "Secure Socket Layer", en standardsikkerhedsprotokol i branchen. SSL sender oplysninger til din browser, der benyttes til at kryptere din ordre. Kryptering ?ndrer alle de oplysninger, du sender, til data, der er ekstremt vanskelige at afkode. Der gemmes ingen personlige oplysninger. Faktisk har der – til trods for det indtryk, medierne kan give – til dato ikke v?ret en eneste dokumenteret svindelsag, som involverede opfangelse af et kreditkortnummer, der blev sendt via en sikker server over internettet!

Denne beskyttelse indikeres af din browsers laseindikator, som er et billede af en las eller en nogle, der ?ndrer farve eller ikke l?ngere er brudt. Desuden bor URL'en i adressefeltet overst i din browser begynde med https:// (s'et indikerer, at URL'en er sikker).

Hvis der er uautoriseret brug af dit kreditkort, skal du give dit kreditkortselskab besked i overensstemmelse med dets regler og procedurer.

SPSS

Show All

IBM SPSS Statistics til Mac: Overførsel, installation og aktivering

Sådan henter du IBM SPSS Statistics til Mac:

 1. Log på den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på linket Din konto øverst på siden.
 3. Vælg den IBM SPSS Statistics-software, du bestilte, og klik på linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt.
 4. Klik på knappen Start overførsel i afsnittet Varer.
  • Hvis du tidligere har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i Secure Download Manager-vinduet. Gå til trin 6.
  • Hvis det er første gang, du henter SDM, vises Secure Download Manager-installationsvinduet.
 5. Klik på knappen Hent SDM. Overførslen af SDM går i gang.
  • Når du har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i vinduet i Secure Download Manager.
 6. Klik på knappen Start for at begynde installationsprocessen.

Bemærk! Du skal bruge en serienøgle og en godkendelseskode for at installere softwaren.

Sådan får du serienøglen og godkendelseskoden:

 1. Log på den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på linket Din konto øverst på siden.
 3. Vælg den pågældende softwareordre, og klik på linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt. Installationsinstruktionerne, serienøglen/produktnøglen og godkendelseskoden vises i afsnittet Ordreopsummering.

Bemærk! Hvis du vil have detaljerede instruktioner om installation og aktivering af software, skal du klikke på linket Instruktioner i afsnittet Ordreopsummering.

IBM SPSS Statistics til Windows: Overførsel, installation og aktivering

Bemærk! Du skal være logget på din computer med administratorrettigheder for at kunne installere IBM SPSS Statistics.

Sådan henter du din software:

 1. Log på den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på linket Din konto øverst på siden.
 3. Vælg den IBM SPSS Statistics-software, du bestilte, og klik på linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt.
 4. Klik på knappen Start overførsel i afsnittet Varer.
  • Hvis du tidligere har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i Secure Download Manager-vinduet. Gå til trin 6.
  • Hvis det er første gang, du henter SDM, vises Secure Download Manager-installationsvinduet.
 5. Klik på knappen Hent SDM. Overførslen af SDM går i gang.
  • Når du har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i vinduet i Secure Download Manager.
 6. Klik på knappen Start for at begynde installationsprocessen.

Vigtigt: Sørg for at vælge den rigtige bit-version (dvs. 32-bit/64-bit) til din computer, hvis det er relevant.

Bemærk! Du skal bruge en serienøgle og en godkendelseskode for at installere softwaren.

Sådan får du serienøglen og godkendelseskoden:

 1. Log på den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på linket Din konto øverst på siden.
 3. Vælg den pågældende softwareordre, og klik på linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt. Installationsinstruktionerne, serienøglen/produktnøglen og godkendelseskoden vises i afsnittet Ordreopsummering.

Bemærk! Hvis du vil have detaljerede instruktioner om installation og aktivering af software, skal du klikke på linket Instruktioner i afsnittet Ordreopsummering.

Masseregistrering og massekøb

Undervisere eller universitetspersonale kan registrere og/eller købe kopier af udvalgt software i store mængder til individuel brug for studerende direkte gennem  OnTheHub eStore. I OnTheHub-systemet kan hundredvis af studerende registreres hurtigt og nemt, så de kan hente den købte/lejede software med minimalt besvær. Universiteter kan også købe udlejningsprodukter eller produkter til studerende, som er ved at blive registreret. Hver studerende kan derefter på et passende tidspunkt hente sin forudbetalte kopi af softwaren til sin personlige maskine. (Alle anmodninger skal godkendes af udgiveren.)

Sådan laver du en masseordre:

 1. Opret en liste (i almindeligt tekstformat) over de studerende, der skal registreres. Denne liste skal indeholde:
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Akademisk e-mail-adresse
 2. Færdiggør masseordreformularen.
 3. Identificer, hvilke platforme der er nødvendige for hver studerende (f.eks. Windows eller Mac).
 4. Send de ovenfor nævnte oplysninger med e-mail, inklusive den færdiggjorte formular, til OnTheHub på bulkregistrations@onthehub.com.

Betalingsmetode

Vi accepterer betaling med kreditkort (Visa eller MasterCard) eller indkøbsordre.

Minitab

Show All

Aktivering af Minitab-softwaren/produktnøglen

Hvis du har indtastet en produktnøgle under installationen, prøver Minitab-softwaren automatisk at aktivere ved start.

Hvis du har indtastet en produktnøgle under installationen, skal du følge den rigtige fremgangsmåde som anført herunder for at aktivere softwaren ved start.

Sådan aktiveres Minitab 17:

 1. Vælg Aktiver Minitab.
 2. Klik på knappen Næste.
 3. Indtast din produktnøgle.
 4. Klik på knappen Aktiver. Der vises en meddelelse om, at din software er aktiveret. Hvis du modtager en anden meddelelse, skal du forsøge med manuel aktivering eller kontakte Minitabs support på http://it.minitab.com/support/licensing/activation.aspx.

Sådan aktiveres Minitab 16:

 1. Vælg Aktiver Minitab.
 2. Klik på knappen Næste.
 3. Indtast din produktnøgle.
 4. Klik på knappen Næste.
 5. Sørg for at vælge Automatisk aktivering.
 6. Klik på knappen Aktiver. Der vises en meddelelse om, at din software er aktiveret. Hvis du modtager en anden meddelelse, skal du kontakte Minitabs support på http://it.minitab.com/support/licensing/activation.aspx.

Bemærk! For yderligere oplysninger, inklusive avancerede installationsmuligheder og vejledning til manuel aktivering, så læs installationsvejledningen for Minitab 16 eller Minitab 17 (findes kun på engelsk).

Fejl ved produktnøglen under aktiveringen

Hvis du løber ind i problemer under aktiveringen af Minitab-softwaren, skal du foretage følgende trin:

 1. Afinstaller alle versioner af Minitab-softwaren fra computeren.
 2. Log på din netbutik.
 3. Klik på linket Din konto/dine ordrer øverst på siden.
 4. Find din ordre for Minitab-produktet i ordreoversigten, og klik på linket Vis detaljer ud for den.
 5. Hent og installer Minitab-softwaren fra linket på Ordreopsummeringssiden.
 6. Når du du bliver spurgt efter produktnøglen, indtaster du nummeret, der står på Ordreopsummeringssiden.

Hvis du løber ind i problemer, så kontakt Minitabs teknisk support.

Masseregistrering og massekøb

Undervisere eller universitetspersonale kan registrere og/eller købe kopier af udvalgt software i store mængder til individuel brug for studerende direkte gennem  OnTheHub eStore. I OnTheHub-systemet kan hundredvis af studerende registreres hurtigt og nemt, så de kan hente den lejede software med minimalt besvær. Universiteter kan også købe udlejningsprodukter eller produkter til studerende, som er ved at blive registreret. Hver studerende kan derefter på et passende tidspunkt hente sin forudbetalte kopi af softwaren til sin personlige maskine. (Alle anmodninger skal godkendes af udgiveren.)

Sådan laver du en masseordre:

 1. Opret en liste (i almindeligt tekstformat) over de studerende, der skal registreres. Denne liste skal indeholde:
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Akademisk e-mailadresse
 2. Udfyld masseordreformen.
 3. Identificer, hvilke platforme der er nødvendige for hver studerende (fx Windows eller Mac).
 4. Send de ovenfor nævnte oplysninger med e-mail, inklusive den færdiggjorte formular, til OnTheHub på bulkregistrations@onthehub.com.

Betalingsmetode

Vi accepterer betaling med kreditkort (Visa eller MasterCard) eller indkøbsordre.

Minitab: Henter SDM

Sådan henter du din Minitab-software:

 1. Log på den netbutik, hvor du bestilte softwaren, ved hjælp af brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på linket Din konto øverst på siden.
 3. Vælg den Minitab-software, du bestilte, og klik på linket Vis detaljer i afsnittet Ordreoversigt.
 4. Klik på knappen Start overførsel i afsnittet Varer.
  • Hvis du tidligere har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i Secure Download Manager-vinduet. Gå til trin 6.
  • Hvis det er første gang, du henter SDM, vises Secure Download Manager-installationsvinduet.
 5. Klik på knappen Hent SDM. Overførslen af SDM går i gang.
  • Når du har hentet og installeret SDM, vises den software, du sidst har bestilt, i vinduet i Secure Download Manager.
 6. Klik på knappen Start for at begynde installationsprocessen.

Du er nu klar til at installere og aktivere din Minitab-licens.

Minitabkøb til Indien og Sri Lanka

Hvis du bor i enten Indien eller Sri Lanka og vil købe Minitab-produkter, er følgende muligheder tilgængelige:

 • Klik her, hvis du vil hente den gratis 30-dages prøveversion.
 • Hvis du vil købe med din lokale valuta, skal du kontakte vores repræsentant i Indian, klik her
 • Sådan køber du med et kreditkort, klik her

Prøveversion af Minitab på en virtuel computer

Prøveversionen af Minitab kan ikke bruges sammen med virtualiseringssoftware såsom Parallels eller VMware Fusion. For at kunne bruge Minitab i dette miljø har du brug for at anskaffe en 30-dages-produktnøgle fra Minitabs teknisk support.

Minitabs teknisk support kan kontaktes på http://www.minitab.com/support.


Kontakt os

Hvis du ikke kunne finde en løsning på problemet ovenfor, så Kontakt os